(P) NordVet – Soluția ideală pentru animăluțul tău de companie

De unica, pe Ultimul update Luni, 25 noiembrie 2019, 13:22

Grija față de un animal de companie nu se rezumă doar la a îi oferi un adăpost, hrană și apă, ci implică mult mai multe activități în scopul îngrijirii și prevenirii anumitor afecțiuni ale patrupedului. În acest sens, o adevărată provocare o reprezintă găsirea unui cabinet veterinar potrivit nevoilor tale și, implicit, ale micului prieten blănos.

Un cabinet veterinar care să emane siguranță și încredere este un cabinet veterinar ideal. Animăluțul are nevoie de prezența medicului veterinar încă din primele luni de viață, de la primele vaccinuri, ceea ce înseamnă că locul ales trebuie să fie unul special pentru el.

Clinica veterinară NordVet pune la dispoziție o gamă foarte variată de servicii dedicate micului prieten blănos, toate gândite în așa fel încât acesta să fie tratat precum o mică vedetă. Principalul motiv pentru care clinica se diferențiază considerabil de alte clinici din domeniu este reprezentat de tehnologia avansată cu care NordVet este înzestrată. Echipamentele de care dispune sunt cele mai noi apărute în domeniul medicinii veterinare, iar personalul medical este dedicat, foarte bine pregătit, specializat în țară și în străinătate.

La NordVet activează o echipă de medici veterinari profesioniști ce își asumă angajamentul să ofere servicii excelente clienților și servicii medicale de înaltă calitate animalelor. Echipa afișează un angajament de neegalat clienților, prin formare continuă, prin avantajele tehnologiilor deținute în serviciile veterinare și, nu în ultimul rând, prin grija și pasiunea cu care sunt tratate animalele.

Clinica NordVet pune la dispoziție trei săli de consultație și tratament, o sală de chirurgie, o sală de spitalizare, un laborator de analize, precum și secții de ortopedie, dermatologie, oftalmologie, stomatologie. De asemenea, animalele sunt răsfățate în cadrul unui salon de cosmetică și coafor unde pot fi la modă cu cele mai noi tendințe în materie de tunsoare veterinară.

Pe site-ul http://www.nordvet.ro puteți găsi toate aceste informații și multe alte informații ce vă pot fi de ajutor. La NordVet, orice vizită devine o plăcere!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter