(P) La Pizza Hut înveți și primești și salariu

De unica, pe Ultimul update Joi, 03 octombrie 2019, 11:47

Pizza Hut este un business de succes  în primul rând datorită angajaților noștri. Fiecare dintre ei contribuie activ la dezvoltarea serviciilor Pizza Hut, iar pentru acest lucru le mulțumim în fiecare zi.

PH DELIVERY angajeaza curieri si lucratori in bucatarie!
PIZZA HUT
Bucuresti

Suntem o companie orientată spre inovație și încercăm să oferim fiecărui angajat în parte oportunități de dezvoltare profesională și personală. În cazul în care nu știai, să te angajezi la Pizza Hut, nu ai nevoie de experiență în prealabil.

Motivul este simplu.  Le oferim angajaților traininguri specializate, astfel încât să învețe rapid activitățile care se desfășoară în restaurante, pentru a le pune imediat în practică. Cu alte cuvinte, angajează-te la Pizza Hut pe unul dintre posturile de ospătar sau bucătar și noi avem grijă să primești calificări și certificări în domeniul ospitalității.

Pizza Hut cauta colegi ospatari
PIZZA HUT
Bucuresti

Vrem să îți mai spunem ceva. Majoritatea celor care ocupă poziții în acest moment, de management,  au început ca membri ai echipelor din restaurante. Ei au demonstrat că, înainte de orice, trebuie să vrei să înveți cât mai multe, iar pentru noi toți sunt niște exemple, lucru cu care ne mândrim foarte tare.

PH DELIVERY angajeaza curieri si lucratori in bucatarie!
PIZZA HUT
Bucuresti

Practic la Pizza Hut, înveți lucruri și primești și salariu. Angajază-te și tu la noi!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter