(P) La mulți ani, ParkLake!

De unica, pe
În luna septembrie, centrul comercial ParkLake a aniversat doi ani de existență printr-o petrecere selectă, onorată de vedete și colaboratori, urmată de un concert INNA, oferit tuturor clienților mallului. Iată ce vedete au fost prezente la eveniment.

“Ne-am propus încă de la început să fim un centru comercial atent la comunitatea din jur și să oferim exact acele facilități și tipuri de activități care să vină în întâmpinarea publicului. Ne-am concentrat atenția în acești doi ani pe calitatea experiențelor oferite – de la zonele de relaxare, până la organizarea de evenimente în premieră în România. Ceea ce ne inspiră inițiativele sunt chiar vizitatorii noștri și de aceea evenimentele noastre se adresează tuturor membrilor comunității. în continuare vom oferi experiențe unice, în premieră în România, tuturor celor care aleg să ne calce pragul”, a declarat Simona Badea, Marketing Manager ParkLake, cu ocazia împlinirii a doi ani de la inaugurarea celui mai verde centru comercial bucureștean, un loc special pentru Unica, locul unde ne organizăm lunar întâlniri dedicate cititoarelor revistei.

Evenimentul a fost marcat printr-o petrecere la care au participat numeroase vedete și colaboratori ai ParkLake, petrecere urmată de un concert incendiar susținut de Inna, la care accesul clienților mallului a fost gratuit, și printr-o campanie aniversară cu premii tentante, deschisă tuturor clienților.

foto: Vlad Chirea, ParkLake, Global Records

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter