(P) Jucării pentru bebeluși în funcție de vârstă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 21 iulie 2021, 22:13

Când noi sau cei dragi primim un nou membru al familiei, aceasta provoacă întotdeauna o mare emoție, care la rândul său provoacă frământări inevitabile.

Uneori, copleșiți de bucurie și nerăbdare, uităm să îi oferim nou-născutului câteva lucruri extrem de importante.

Acest lucru se datorează faptului că creierul nostru este stresat și adâncit prea mult. Se întâmplă ca în căutarea noastră de a oferi copilului tot ce are nevoie, uneori neglijăm nevoia lui de a se juca din momentul nașterii sale.

Îți împărtășim un mic ghid cu elementele esențiale pe care le poți cumpăra chiar și în ultimul moment.

Jucării multimedia pentru bebeluși

(P) Jucării pentru bebeluși în funcție de vârstă 

Jucăriile de dormit pentru cel mic, desigur, nu te vor înlocui, dar pot fi partenerul tău fidel în acest ritual zilnic.

Jucării pentru gimnastică activă

(P) Jucării pentru bebeluși în funcție de vârstă

Cele mai frecvente accesorii pentru gimnastica sănătoasă pentru copii sunt covorașele de joc active. Sunt grozave pentru că jucăriile pentru bebeluși și decorațiunile colorate de pe ele trezesc interesul micuțului tău și îl ajută să se miște.

 În acest fel, va putea să-și mențină o formă bună încă din primele sale zile – deși pare o agitație inutilă, este de fapt extrem de important pentru digestia sănătoasă a bebelușilor. Problemele legate de procesarea alimentelor pot provoca deseori plâns și nervozitate la sugari.

Verificați – dacă burtica bebelușului dvs. este fermă, atunci el are probleme cu procesarea alimentelor. Întrebați medicul pediatru ce medicament să-l ajute, dar asigurați-vă că sunteți pregătit să auziți că micuțul dvs. are nevoie de ceva mai mult exercițiu.

 În plus, jocurile de pe saltea stimulează întărirea mușchilor bebelușului, ceea ce este de o importanță capitală pentru plimbare, care urmează să vină

Ursuleți de pluș și alte chifle – sunt potrivite pentru cei mici?

 Nu întâmplător ursuletul este perceput ca o jucărie clasică. Este ideal pentru mângâiere, poate servi ca o păpușă. Dimensiunile variază de la miniatură la gigant. Amintiți-vă, totuși, că copiii până la vârsta de 3 ani trebuie să se joace doar cu jucării cu părul scurt. Abia atunci putem începe să-i oferim jucăriile tipice de pluș cu părul lung.

Cumpărăturile online sunt întotdeauna un mod convenabil și rapid de a obține tot ce aveți nevoie. Acum puteți conta pe un partener de încredere în domeniul produselor pentru bebeluși – în fața Kidso.ro. Pe lângă jucării, aici veți găsi și haine, accesorii și tot ce aveți nevoie pentru soare. Aruncați o privire la opțiunile pe care le oferim pentru cumpărarea dintr-un magazin fizic sau livrarea prin serviciu de curierat.

(P) Jucării pentru bebeluși în funcție de vârstă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter