(P) Iubește-ți tenul: crema hidratantă care nu te lasă la greu în noul sezon

Dacă îți iubești tenul, ar trebui să știi că trebuie să ai grijă de el zilnic și ar trebui să-l întâmpini cu zâmbetul pe buze, pentru că fiecare anotimp aduce cu el frumusețe și bucurie. Primăvara tenul are nevoie de hidratare, indiferent de tipul de piele. Este important să-ți hidratezi tenul pe tot parcursul anului și este un pas pe care nu trebuie să îl sari.

Hidratarea nu se face numai de la exterior cu ajutorul unui produs aplicat pe piele, aceasta trebuie să fie hrănită în profunzime, de aceea este foarte important să nu uiți să bei apă constant. Totuși, produsele pe care le folosești pentru a-ți hidrata tenul au un rol crucial în aspectul pielii. Etapa de skincare este întotdeauna cea mai importantă și doar cu un ten îngrijit vei putea obține acel aspect ferm & fresh al pielii, indiferent de produsele de make-up folosite.

Ce cremă hidratantă pot folosi pentru tenul meu? 

Indiferent de tipul tenului tău, normal, uscat, gras sau mixt, crema hidratanta este produsul care nu trebuie să îți lipsească din trusa de îngrijire. O cremă de față hidratantă va favoriza pătrunderea moleculelor de apă în straturile profunde ale pielii, prevenind decojirea și uscarea excesivă a acesteia. Pentru tenul gras se recomandă crema hidratanta cu formulele pe baza de apă, fără uleiuri, în timp ce tenul sensibil sau uscat va beneficia mai mult de pe urma unei formule bogate în uleiuri naturale sau minerale. Aloe Vera este o bază perfectă pentru cremele hidratante pentru orice tip de ten, fie el matur, uscat sau gras, de aceea ea este regăsită în multe creme de față că ingredient.

Alegerea cremei hidratante trebuie făcută și în funcție de alte ingrediente naturale care ajută la atenuarea semnelor vizibile ale îmbătrânirii, dar și de factori de protecție pentru a combate efectele nocive din mediul extern. Aloe Vera este utilizată în cosmetică încă din cele mai vechi timpuri, datorită puterii mari de hidratare și a efectului de catifelare asupra tegumentului. Gelul din aloe vera ajută la menținerea tinereții pielii, deoarece stimulează producția de colagen. Substanţele active au efect analgezic și antiinflamator la nivelul pielii, cu rol de refacere a țesuturilor şi de calmare a iritaţiilor. Substanţele antioxidante din compoziţia produselor pe bază de aloe vera ajută la hidratarea pielii, care devine fină și catifelată, eliminând ridurile. Practic, Aloe Vera menține nivelul de umiditate al pielii și previne deshidratarea acesteia. Aloe Vera se absoarbe foarte repede în epidermă, conține numeroși antioxidanți, printre care betacaroten, vitamina C și E care refac fermitatea pielii.

Bottega Verde a reînnoit linia istorică Aloe cu produse noi cu formule îmbunătățite și din ce în ce mai naturale, cu o cantitate mai mare de Aloe în interior. Din frunzele acestui ”elixir al tinereții„ se obține un suc cu peste 200 de substanțe funcționale (vitamine, minerale, enzime, acizi grași, acid salicilic…), capabile să efectueze o acțiune eficientă de hidratare, calmare și regenerare a pielii. 

(P) Iubește-ți tenul: crema hidratantă care nu te lasă la greu în noul sezon

TOP 3 creme hidratante pe care trebuie să le încerci

  • Crema de față pentru ten mixt, cu extract de aloe vera este o cremă ten mixt cu 95% ingrediente naturale, pentru ten iluminat, plin de hidratare. Sucul de aloe combate și echilibrează excesul de sebum și are o acțiune fresh, hidratantă și calmantă. Textura să fluidă, se absoarbe rapid și oferă un confort imediat întreaga zi. Crema hidratantă, pe lângă suc de aloe bio mai conține miere și vitamina E, care conferă prospețime, hidratare și hrănesc pielea revigorând-o. Este o cremă ten mixt minunată tip sorbet destinată pentru a hidrata și a oferi echilibru tenului mixt cu tendința de îngrășare.
  • Crema de față hidratantă și nutritivă, cu extract de aloe vera, 24 H, este o cremă hidratantă pentru un ten catifelat, hidratat, plin de strălucire și vitalitate. Cu textura sa luminoasă și mătăsoasă, această cremă este tratamentul perfect pentru toate tipurile de piele, oferind o hidratare de durată, dar și luminozitate pe parcursul întregii zile. Adaosul de vitamina E și extract de miere, hidratează și catifelează pielea, cu fiecare aplicare, tenul va fi fresh și radiant. 
  • Produsele cu protecție solară din gama Sol Aloe sunt ideale pentru a proteja tenul împotriva razelor UV. Sucul de Aloe Vera are o acțiune fresh, hidratantă și calmantă. Crema hidratantă, de zi, pentru ten mixt, cu suc de Aloe Vera, SPF 20, hidratează tenul și îl protejează de razele UV. Fața și decolteul sunt cele mai delicate părți ale corpului care au nevoie de mai multă atenție în momentul expunerii la soare, cu această cremă hidratantă ai grijă de pielea ta și previi petele solare. Este o cremă obținută din ingrediente naturale, potrivită pentru tenul mixt, având o acțiune anti-sebum, calmantă și hidratantă. Crema hidratanta cu protectie solară protejează tenul împotriva razelor UV și este rezistentă la apă. Se absoarbe rapid și oferă un confort imediat întreaga zi

Extrem de bogate, hrănitoare, fără a avea un aspect gras, ușor absorbite de către piele, cremele hidratante Aloe, de la Bottega Verde, vin în întâmpinarea nevoilor feței tale, lăsând-o radioasă, catifelată și perfect hrănită pe întreaga durată a zilei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter