(P) Încălțămintea și accesoriile din lână merino – din ce in ce mai cautate

De unica, pe

În unele țări încălțămintea și accesoriile din lână merino sunt cunoscute și apreciate, în țara noastră însă aceste produse sunt puțin cunoscute. Cei care le-au descoperit le apreciază, în principal pentru calitățile unice pe care le oferă lana merino.

Este vorba despre produse de tipul sneakersilor Merino Runners, bărbătești și de damă, despre poșete de damă, papuci de casă și chiar caciuli din lana merino. Astfel de produse pot fi achiziționate în cadrul website-ului oficial www.giessweinromania.ro.

 

Motive pentru a alege încălțăminte și accesorii din lână merino

Principalele argumente care susțin o asemenea decizie fac referire directă la materialul din care sunt confecționate produsele. Este vorba de lâna merino de calitate superioară, provenită de la rasa de ovine cu același nume. Proprietățile acesteia o transformă într-un material ideal pentru confecționarea pantofilor, dar și a accesoriilor diverse.

Avantajele oferite de lâna Merino

Fibra lânii  merino este foarte delicată, astfel încât materialul rezultat este fin și plăcut la atingere, ceea ce aduce un plus de confort celor care aleg produsele din lână merino.

În ceea ce privește pantofii din lână merino disponibili pe www.giessweinromania.ro, cunoscuți și sub numele de Merino Runners, poate fi spus că reprezintă alegerea perfectă, indiferent de anotimp. Lâna merino din care sunt confecționați este prelucrată și mătuită, rezultatul final constând în lâna stretch 3D originală Giesswein. Aceasta oferă confort la purtare atât iarna, cât și vara.

Pantofii Merino Runners pot fi purtați atunci când temperaturile sunt ridicate, pe timp de vară – într-o astfel de situație lâna merino reușește să echilibreze temperatura și să prevină supraîncălzirea picioarelor.

Iarna, când temperaturile scad drastic, pantofii din lână merino oferă un control termic de exceptie. Materialul din care sunt confecționați favorizează producerea de căldură, oferind astfel confort sporit.

Inclusiv atunci când vine vorba de căciuli din lână merino, aceste proprietăți se păstrează. În plus, materialul reușește să transfere eficient umezeala de pe piele, permițându-i în același timp să respire și ținând la distanță mirosurile neplăcute ce pot fi provocate de transpirație.

Produse marca Giesswein

Din gama de produse marca Giesswein se remarcă pantofii Merino Runners, disponibili atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cu un design deosebit, cu nuanțe diverse care se pot asorta ținutelor, acești pantofi oferă confort la purtare nu doar prin prisma materialului din care sunt realizați. Talpa de tip EVA, un material cu proprietăți asemănătoare cauciucului, conferă rezistență acestui tip de încălțăminte, precum și flexibilitatea necesară. Este și foarte ușoară și antiderapantă.

Practici și versatili, pantofii Merino Runners sunt potriviti pentru ținute variate. Pot fi purtați atât în cadrul activităților sportive ușoare, la plimbări îndelungate sau chiar zilnic, la birou ca o completare la ținute smart casual sau casual.

Un alt reper în gama de produse marca Giesswein este reprezentat de papucii de casă unisex, realizați tot din lână merino cu talpa din cauciuc natural. Acest material fin si ușor permite pielii să respire, împiedică dezvoltarea bacteriilor și prezintă o rezistență deosebită la praf și mizerie.  Piciorul nu se supraîncălzește, senzația oferita este cea a mersului desculț. Pot fi purtați fără ciorapi. Talpa este din cauciuc natural, striat, pentru evitarea alunecării.

Gențile de damă continuă seria produselor disponibile la Giesswein. Acestea sunt simple si elegante, moi si foarte fine la atingere, confortabile, nu rețin mirosuri neplăcute.

Nu în ultimul rând, căciulile din lână merino vin să completeze gama de produse cu soluții destinate sezonului mai răcoros. Disponibile într-o varietate de modele, forme și culori, căciulile din lână merino de la Giesswein păstrează aceleași proprietăți: oferă confort termic la purtare, resping umezeala, sunt  antibacteriene și nu favorizează astfel formarea de mirosuri neplăcute.

Având în vedere gama extinsă de produse, dar și caracteristicile și avantajele pe care le oferă, nu e de mirare faptul că articolele din lână merino sunt tot mai căutate. Cei interesați de astfel de pantofi, papuci de casă 100% naturali, genți sau căciuli din lână de calitate superioară pot să consulte website-ul www.giessweinromania.ro. Cum brand-ul și-a obișnuit clienții cu noutăți, există o destul de mare posibilitate ca în viitorul apropiat gama de produse să fie actualizată și completată cu noi apariții.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter