(P) În smartphone-ul său, Dani Oțil îmbină viața de zi cu zi cu pasiunea pentru tehnologie

De Unica.ro, pe

Smartphone-ul a devenit cel mai folosi gadget și fiecare dintre noi are unul la îndemână în permanență. Dani Oțil este posesorul unui HUAWEI Mate 40 Pro și am discutat cu el despre aplicațiile care îl ajută să jongleze cu programul zilnic. 

AppGallery este locul de unde el descarcă aplicațiile favorite. Magazinul de aplicații Huawei permite personalizarea telefonului, iar Dani ne-a spus ce aplicații putem găsi acolo. 

  • Care sunt criteriile în funcție de care te ghidezi atunci când decizi să descarci o aplicație nouă? (ex: să aibă review-uri pozitive, să aibă o interfață prietenoasă etc.)

În primul rând, merg foarte mult pe recomandare. Dacă aplicația respectivă este recomandată de cineva cunoscut și de încredere (râde), o descarc și o încerc. Apoi, cred că primul lucru la care mă uit sunt review-urile. Dacă utilizatorii o recomandă și sunt mulțumiți de ea, consider că aplicația merită o șansă. 

  • Câte aplicații sunt prezente acum pe ecranul telefonului tău?

Sunt pasionat de tehnologie și îmi place să încerc aplicații noi, din diferite domenii. În AppGallery găsesc constant aplicații noi, fie că este vorba de divertisment, știri sau banking, pe care le pot încera. Nu știu să îți spun exact câte sunt, dar pot să îți spun că am aplicații care mă ajută să îmi coordonez mai bine activitățile de zi cu zi. Am tot ce contează la un click distanță. (zâmbește)

  • Ai folosit aplicația Phone Clone pentru transferul datelor din telefonul vechi? În cât timp a fost finalizat procesul?

Sigur, în momentul în care mi-am luat noul telefon HUAWEI Mate 40 Pro. Huawei este foarte bine pregătit în ceea ce privește acest transfer de date între telefoane, și nu sunt singura persoană care confirmă acest aspect. Phone Clone funcționează foarte simplu și rapid. Tot ce trebuie să faci este să scoți noul telefon din cutie – noile telefoane vin cu aplicația Phone Clone preinstalată – instalezi aplicația pe vechiul telefon, conectezi cele doua telefoane printr-un cod QR și în câteva zeci de secunde se mută toate datele în noul telefon, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (IOS sau Android). De la agendă, la contacte, calendar și așa mai departe, totul se transferă în noul telefon și este gata de utilizat. 

(P) În smartphone-ul său, Dani Oțil îmbină viața de zi cu zi cu pasiunea pentru tehnologie

  • Un truc pentru utilizatori atunci când vine vorba despre utilizarea HUAWEI AppGallery? 

Încerc să mă gândesc la un truc, însă nu cred că au nevoie de așa ceva. AppGallery este atât de ușor de utilizat și are atât de multe aplicații, pentru orice nevoie ai avea, încât nu ai nevoie de trucuri. Găsești peste 2.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale, din diferite categorii de interes precum banking, shopping, divertisment, știri sau chiar educație. Îți găsești aplicația dorită, o descarci în device-ul tău în doar câteva secunde și poți începe să o folosești de îndată. Ba mai mult, vine și cu securitate și protecție sporită pentru utilizatori. 

  • Cât timp aloci pentru a testa o nouă aplicație?

Din acest punct de vedere, sunt destul de rapid. Dacă îmi place din prima aplicația, are o interfață friendly și este ușor de folosit, o folosesc în continuare. Însă, dacă nu mă cucerește de la prima utilizare, nu prea îi acord a doua șansă. (zâmbește) Dar pe AppGallery găsești numeroase aplicații care să răspundă nevoilor tale zilnice. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter