(P) Imprimanta nu rămâne niciodată fără cerneală, iar cartușul îl găsești la ușă

De Unica.ro, pe

Nu pare verosimil, nu? Mai ales că, știm cu toții, legile lui Murphy ni se aplică tuturor, iar cerneala din imprimantă se termină fix atunci când mai aveai de scos o pagină. Și ai uitat complet să verifici din timp rezerva, deci nu ai un cartuș nou la îndemână. Ce faci? Te duci în grabă la magazin? Nu știi sigur ce cartușe găsești și nici cât stai în trafic. Comanzi online? E o soluție, dar sigur curierul nu-ți va bate la ușă tot în aceeași zi. Și mai ai de plătit și taxa de transport. Deci, nu poți imprima toate paginile de care ai nevoie și îți promiți că nu mai uiți să verifici rezerva de cerneală.

Sau… încerci Instant Ink de la HP. E un serviciu de abonament la cerneală lansat de curând în țara noastră și care promite două lucruri foarte importante: că faci economie de timp și de bani când vine vorba de imprimanta de acasă.

Cum funcționează serviciul? Un scurt tutorial găsești în filmul de mai jos.

Abonamentul nu doar că te scapă de grija de a avea mereu în casă un cartuș de rezervă, ci e și mai ieftin decât să cumperi cartușe la bucată. Faci o economie de până la 70% din costurile cu cartușele de cerneală originală HP. Cu Instant Ink, ai livrarea inclusă, nu există costuri suplimentare în afară de abonamentul lunar pe care îl alegi și care presupune că plătești un preț fix în funcție de numărul de pagini imprimate și nu de cerneala consumată. Altfel spus, nu contează dacă imprimi doar pagini text sau fotografii. De asemenea, nu contează daca imprimi alb-negru sau color. Abonamentul va număra doar paginile, nu contorizează cantitatea de cerneală folosită. Iată de ce acest serviciu de abonament este ideal pentru imprimarea fotografiilor sau a fișelor de lucru pentru copii. Nu costă mai mult decât simpla imprimare a unor pagini text. În plus, HP știe când cerneala e pe terminate și îți trimite direct la adresă cartușe noi, înainte să rămâi fără rezerve.

Abonamentul lunar îl alegi tu, în funcție de câte pagini imprimate știi că ai nevoie într-o lună. Pornește de la 15 pagini care costă 4.99 lei. Nu e nicio tragedie dacă nu ai aproximat bine într-o lună. Nu rămâi blocat în abonament pentru că îl poți schimba oricând, adăugând sau reducând numărul de pagini imprimate lunar. Îl poți și anula, fără alte costuri. Și dacă ți-au rămas pagini nefolosite într-o lună, le poți reporta pentru luna viitoare – în limita a trei luni.

Și un detaliu tehnic, dar util: serviciul HP Instant Ink este momentan disponibil pentru imprimantele cu cerneală. Dacă ai nevoie de mai multe informații despre abonamente și echipamente, poți afla detalii aici. Iar dacă ai deja o imprimantă HP cu cerneală, poți verifica dacă este compatibilă Instant Ink aici. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter