(P) Importanța utilizării cosmeticelor originale

De unica, pe

Știați că produsele cosmetice ca orice alt produs pot fi, de asemenea, falsificate? În cele mai multe cazuri, cele pe care le găsim în diferite magazine au aceleași caracteristici ca cele originale.

Cele mai multe dintre produsele falsificate conțin substanțe periculoase, care ne pot afecta grav sănătatea pielii și a organismului în general.

Majoritatea acestor produse cosmetice pot fi achiziționate online și există mulți factori care ne determină să le achiziționăm. Unul dintre principalii factori care ne determină să cumpărăm astfel de produse este prețul foarte convenabil. Și având în vedere că produsul arată la fel ca originalul, cădem în capcană și-l cumpărăm. Prețul atractiv ne determină adesea să nu mai verificăm proveniența certă a acestor produse.

Însă, nu trebuie să uităm că dacă prețul ni se pare prea mic în raport cu marca produsului, este posibil ca acel produs să nu fie original, de aceea trebuie să verificăm dacă magazinul din care îl cumpărăm pune la dispoziția clienților săi produse cu proveniență certă.

În urma cercetărilor efectuate de-a lungul timpului în diferite țări din lume, în compoziția parfumurilor contrafăcute s-a descoperit ciantură, o substanță foarte otrăvitoare, chiar și urme de urină.

Pe de altă parte, în produsele de machiaj, în special creioane pentru ochi și rimeluri s-au găsit urme de arsenic, mercur și chiar plumb. De asemenea, s-au găsit excremente de șoareci, deoarece fabricile în care sunt produse sunt ilegale și nu sunt supuse standardelor de igienă necesare.

Nu trebuie să uităm că produsele ieftine ne determină ca în final să cheltuim mai mulți bani. Achiziționarea unor cosmetice de proastă calitate și care nu sunt originale poate avea consecințe extrem de grave pentru organismul și pielea noastră.

Utilizarea unor produse false poate duce la apariția unor boli de piele destul de grave. Alergiile, erupțille cutanate, iritațiile și chiar arsurile fac parte dintre probleme cu care ne putem confrunta în urma folosirii unor astfel de produse.

Pentru a nu ajunge la medicul dermatolog, pentru a nu fi nevoite să achiziționăm medicamente pentru a ne trata o eventuală afecțiune dermatologică, este foarte important să utilizăm doar cosmetice originale comercializate de magazine care întotdeauna își respectă clienții, oferindu-le doar produse de cea mai bună calitate.

Unul dintre aceste magazine este RedVelvet.ro. Reprezentanții acestui magazin și-au propus să ofere clienților lor cea mai bună gamă de produse cosmetice ORIGINALE, dar și cele mai noi tendințe în domeniu la prețuri competitive.

Red Velvet este distribuitor autorizat pentru toate brand-urile pe care le comercializează (Dermacol, Sleek Make-up, Milani, Boys’n Berries, NYX Professional, L’Oreal Paris, Technic, Astor, City Color, Calvin Klein, Revlon etc). Dermacol este unul dintre cele mai vizibile și mai de succes brand-uri de pe piață.

Toate produsele comercializate de acest magazin online sunt în concordanță perfectă cu normele și cerințele europene aplicabile la această dată inclusiv pe teritoriul României. Reprezentanții acestui magazin garantează originalitatea produselor și proveniența acestora exclusiv pe căi legale.

Nu comercializează produse replică sau produse a căror proveniență nu este certă, având în vedere că siguranța și sănătatea clienților lor se află pe primul plan.

În spatele succesului acestui magazin se află o mulțime de clienți satifisfăcuți de calitatea produselor achiziționate de-a lungul timpului.

Red Velvet pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse pentru ten,  pentru ochi, pentru buze, pensule de machiaj, accesorii make-up.

Orice femeie care pune accent pe aspectul ei fizic și își dorește să-și facă un machiaj profesional de fiecare dată când iese din casă, alege un fond de ten de pe redvelvet.ro.

Așadar, realizați-vă un machiaj ca la carte, folosind produse  cosmetice cum doar pe acest site aveți parte. Puneți-vă frumusețea în valoarea cu produse originale!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter