(P) Implantul dentar MIS Seven – inovație la cele mai înalte standarde calitative

De unica, pe

Implantologia a cunoscut un avânt extraordinar în ultimii ani datorită cercetării permanente. Dacă în trecut edentația era o problemă care nu avea rezolvări eficiente, astăzi chiar și cele mai complicate situații implantologice își găsesc rezolvări simple și rapide cu rezultate precise, fără cusur.

De ce un implant dentar MIS SEVEN?

Printre cele mai populare implanturi dentare, apreciate de specialiști se numără și implantul MIS Seven care asigură o adaptare specială, permițând astfel o osteointegrare excelentă și rezultate clinice spectaculoase.

Fiecare implant dentar MIS Seven se remarcă prin particularități deosebite atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

Caracteristicile funcționale ale implantului MIS SEVEN

Spre deosebire de alte produse de pe piața de profil, implantul MIS SEVEN se remarcă printr-o serie de caracteristici funcționale precum:

  • Formă conică

Prin intermediul designului unic definit de forma conică, se asigură o stabilitate primară excelentă, ceea ce transformă implantul MIS SEVEN într-o alegere ideală pentru o gamă variată de cazuri clinice și protocoale de încărcare protetică.

  • Filet dublu

Mărind de două ori rata de inserție a implantului datorită filetului dublu, procedura chirurgicală este mai simplă și mai rapidă.

  • Micro-inele

BIC – Bone for implant contact – sau, altfel spus, suprafața implantului dentar care vine în contact cu osul este îmbunătățită considerabil datorită micro-inelelor de la nivelul gâtului implantului. În felul acesta se obține minimizarea resorbției osoase de la gâtul implantului.

  • Codare coloristică

Așezarea corectă a bontului protetic pe implantul dentar se datorează conexiunii interne hexagonale codată coloristic. În felul acesta, este sporită capacitatea de rezistență crescută la forțele laterale și se asigură rezultate estetice excelente.

  • Cele trei canale spiralate

Stabilitatea primară excelentă este susținută și de cele trei canale spiralate de la nivelul apexului implantului  dentar și asigură o precizie fără cusur. Mai mult decât atât, canalele colectează fragmente osoase în timpul inserției ceea ce duce la desfășurarea unui proces de osteointegrare eficient, dar și la o stabilitate de durată.

  • Freza finală

Ca și în cazul celorlalte implanturi dentare, cel mai apreciat produs MIS este livrat însoțit de o freză finală sterilă de unică folosință.

Grație tehnologiilor de tratare a suprafețelor implantare ce combină sablarea și gravajul acid, precum și a caracteristicilor de design, implanturile dentare MIS au o calitate superioară.

Osteointegrare eficientă la un preț corect

Grație tehnologiilor utilizate de MIS care combină mai multe elemente precum alegerea materiilor prime, macro-structura, microstructura precum și tratamentele de suprafață se asigură reușita osteointegrării, unul dintre cele mai importante procese.

Lider mondial în industria implanturilor stomatologice, MIS Implants Technologies este o companie care a luat ființă în 1995, în Israel. Concentrându-și eforturile în direcția de a găsi noi soluții inovatoare, MIS Implants dezvoltă permament tehnologii menite să simplifice procedurile implantologice.

MIS face parte din grupul Dentsply Sirona, o companie de top care activează în domeniul produselor stomatologice, fapt care reprezintă o garanție în plus a siguranței precum și a calității implanturilor produse de companie.

Așadar, dacă te afli în căutarea unor soluții implantologice de cea mai bună calitate și la un preț corect, sau dacă dorești mai multe detalii suplimentare, poți accesa site-ul misromania.ro pentru a consulta catalogul MIS.

Din portofoliul de produse al companiei fac parte atât tipuri de implanturi dentare, cât și soluții protetice, regenerative și de stomatologie digitală. Prezentă din anul 2013 pe piața stomatologică din România, MIS oferă specialiștilor numeroase posibilități de facilitare a procedurilor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter