(P) IezerVenture – Te așteptăm la cea mai cool experiență în natură

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 iunie 2021, 09:59

Evadare din cotidian și din tumultul orașelor din ce în ce mai aglomerate și apropierea de natură, cu tot ce are aceasta mai pur și mai spectaculos de oferit. Așa poate fi descrisă pe scurt orice experiență ai alege la IezerVenture.

Conceptul este unul ce vine să satisfacă atât nevoia de a te rupe de rutina unei săptămâni petrecută în jungle urbană cât și dorința de reîntoarce la lucruri simple, presărată cu setea de adrenalină ce va putea fi stinsă doar de o aventură off-road de neuitat.

IezerVenture îți promite cea mai cool experiență în inima naturii. Acolo unde ai ocazia să vezi animalele sălbatice în mediul lor natural, unde vei descoperi unul dintre cele mai pitorești locuri din țara noastră – culmea, la doar două ore distanță de București, și unde vei degusta preparate tradiționale simple, pregătite și mâncate haiducești.

Eduard Șerbănoiu și Octavian Dascălu, doi tineri din zona Muscelului, îți propun o aventură de poveste. O idee pornită din dragostea pentru natură și aventură care s-a intersectat la un moment dat cu curajul de a face lucruri inedite – așa a luat naștere IezerVenture, o alternativă pentru toți cei care vor să abandoneze chiar și pentru câteva ore ritmul alert în care își trăiesc viața și să se reîntoarcă la natură.

De unde pornește aventură?

În zona Muscelului, în partea de nord a județului Argeș, este situată comună Lerești, o destinație turistică care este tot mai populară în rândul celor care caută să exploreze zonele mai puțin aglomerate din țara noastă. Frumusețile naturale, o faună diversă și ospitalitatea localnicilor sunt punctele tari ale acestui loc, ales pentru IezerVenture.

Traseul de Off Road

Traseul oferă o experiență de off road inedită cu o durată totală de aproximativ 6 ore. Mașinile speciale de off road pe care echipa IezerVenture le pune la dispoziție sunt ideale pentru a străbate toate locurile greu accesibile, cu adevărat sălbatice, dar în același timp cu aer curat și frumuseți la fiecare pas.

Prima oprire este la Barajul Râușor, situat pe Râul Târgului, la o distanță de 7,5 kilometri de satul Lerești și 14 kilometri de orașul Câmpulung Muscel.  Peisajul de aici nu are cum să nu îți taie răsuflarea, iar pozele pe care le vei putea realiza vor fi demne de împărtășit prietenilor la întoarcere. Tot aici se spune că poți bea cea mai bună apă din lume, cel puțin așa descriu localnicii această comoară din zona lor. Apoi, urmează vizita la Monumentul Eroilor, după care vei urca spre Stâna Strâmtu, într-un peisaj de poveste.

O astfel de zi cu adrenalină și bucuria de a descoperi tot ce este mai frumos va fi încununată de un praz pe cinste, preparat în cel mai tradițional mod cu putință. Locul de luat masa este la stana Clabucet, sus, în creierii munților, iar meniul este unul deosebit: cel mai gustos bulz ciobănesc făcut pe jar, cu slană pe băț și cârnăciori tradiționali.

O escapadă de mai multe zile

La IezerVentura poți merge pentru o ieșire de o zi în inima naturii, atunci când vei parcurge traseul off road cu toate frumusețile ce îți vor ieși în cale, dar poți alege să rămâi câteva zile în acest loc superb, de la poalele munților Iezer-Păpușa în inima naturii atât de generoase. Există mai multe opțiuni de cazare, plus câteva excursii opționale pentru care pot opta cei care vor să uite de grijile cotidiene pentru câteva zile.

O aventură la IezerVenture înseamnă să petreci toată ziua în mijlocul naturii, să descoperi tot ce are mai frumos de oferit, înseamnă adrenalină și multă voie bună.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter