(P) Huawei P30 Pro deschide o nouă eră a fotografiei realizată cu ajutorul telefonului mobil

De unica, pe Ultimul update Marți, 23 aprilie 2019, 14:03

Cel mai nou smartphone lansat de Huawei este niciun altul decât Huawei P30 Pro, flagship-ul care rescrie regulile fotografiei realizate cu telefonul mobil.

Acesta vine dotat cu un sistem de 4 camere Leica și o serie de functionalități care pot transforma orice utilizator într-un fotograf.

HUAWEI SuperZoom

Orice fotografie realizată cu ajutorul unui Huawei P30 Pro te aduce de 50x mai aproape datorită SuperZoom Lens, o lentilă care susține un zoom optic de înaltă fidelitate de până la 5x, 10x hybrid zoom și un zoom digital de 50x. Astfel, poți surprinde toate amintirile tale din călătorii în cele mai mici detalii, indiferent că reușești să de apropii de obiectivele turistice sau preferi să te bucuri de priveliște de la distanță.

*fotografie zoom 50x turnul Eiffel*

HUAWEI SuperPortrait

Odată pătruns în tainele fotografiei realizate cu telefonul mobil, îți va fi greu să te oprești din căutat cele mai bune cadre, cele mai interesante priviri și cele mai inedite unghiuri. Iar dacă vrei să surprinzi cât mai multe detalii, funcția SuperPotrait te ajuta sa nu ratezi niciun element esențial al unui portret.

Cu ajutorul camerei ToF, sistemul de patru camere Leica de pe noul Huawei P30 Pro simulează diferite niveluri de bokeh și surprinde până și cele mai mici detalii, care vor face orice fotografie de tip portret să iasă în evidență.  

(P) Huawei P30 Pro deschide o nouă eră a fotografiei realizată cu ajutorul telefonului mobil

*portet realizat de Vlad Eftenie*

HUAWEI SuperNightMode  

De departe însă, cea mai spectaculoasă funcție a noului Huawei P30 Pro este, însă, Night Mode. Funcția transformă orice fotografie realizată pe timpul în condiții de lumină scăzută într-o amintire plină de viață, lumină și culoare.

Încă de la inventarea aparetelor foto, tehnologia – fie ea cea prezentă pe camerele DSLR sau pe smartphone-uri – a fost intotdeauna limitată de shutter. Un shutter care funcționează lent înseamnă un timp de expunere mai mare, acest timp însemnând șanse mai mari la o fotografie tremurată. Aproape orice fotografie care necesită mai mult de câteva secunde de expunere are nevoie de un trepied pentru a nu rezulta o imagine distorsionată și defocusată. Însă, cu Super NightMode, Huawei a rescris regulile fotografiei. Acest mod de fotografiere combină HUAWEI AIS cu detecția obiectului fotografiat, astfel încât distorsionările apărute din cauza mișcării mâinilor sunt filtrate si ajustate pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Timpul de expunere al fotografiilor în condiții de lumină redusă variază între 3-8 secunde și elimină astfel nevoia de a modifica parametrii camerei foto sau a edita în postproducție imaginile pentru a atinge o calitate bună a fotografiilor, chiar și în condițiile de iluminare scăzută.

(P) Huawei P30 Pro deschide o nouă eră a fotografiei realizată cu ajutorul telefonului mobil

*Fotografie de noapte Vlad Eftenie*

Orice fel de fotografii ai vrea sa realizezi, noul Huawei P30 Pro îți oferă calitatea unui DLSR la cel mai bun raport calitate-preț din categoria smartphone-urilor premium și este disponibil în trei variante de culoare, care se potrivesc oricărei personalități: Breathing Crystal, Aurora Blue & Black.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

. .
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter