(P) Gustul momentelor care contează

De unica, Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 ianuarie 2020, 16:25

În haosul cotidian, printre mailuri, telefoane, întâlniri și presiuni sociale este important să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine. 

Fără să te simți luată pe sus de ritmul vieții moderne, încearcă să îți amintești ce e cu adevărat important pentru tine. Restul sunt detalii. Trebuie doar să le identifici. Micile momente care trec neobservate, considerate nesemnificative pentru cei din jurul tău, dar care reflectă atât de mult personalitatea ta.

Bucură-te de aceste lucruri mici și încearcă să-ți alimentezi fericirea, făcându-le chiar în repetate rânduri: două zile consecutive de weekend petrecute în parc, două cafele aburinde, două săruturi.

Iar pentru a repeta lucrurile care-ți plac, uneori nu trebuie să faci nici cel mai mic efort. Pentru cei dintre voi care sunt fumători, un astfel de exemplu este IQOS 3 DUO,, dispozitivul care oferă cea mai rafinată experiență a tutunului. “Stiloul” IQOS 3 DUO îți permite una sau două utilizări, după propriul plac. În plus, noul dispozitiv beneficiază de o încărcare mai rapidă, pentru ca tu să te bucuri din plin de momentele importante pentru tine.

Și pentru că vorbeam de apusurile magice aduse de sezonul rece, IQOS 3 DUO vine în culoarea ce ne reamintește că a venit toamna: arămiu (copper).

Cu ajutorul IQOS 3 DUO  te poți bucura cu adevărat de gustul momentelor care contează: săruturi, o întâlnire la cafea cu prietena cea mai bună, mirosul parfumului tău preferat prins în gulerul hainei de cașmir. Toate acestea fără ca mirosul neplăcut al fumului de țigară să ruineze momentele cu adevărat importante pentru tine. 

Pentru mai multe detalii despre produs intră pe www.iqos.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter