(P) Gențile de damă tip poștaș – perfecte pentru femeile extrem de active

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 martie 2019, 11:40
Una dintre cele mai serioase dileme prin care poate trece o femeie este cea a alegerii genții de damă perfecte. Aceasta din urmă trebuie să se preteze stilului vestimentar și, implicit, personalității celei care o achiziționează, iar mai nou, trebuie să asigure confortul.

De ce confortul a devenit un criteriu esențial? Deoarece femeia modernă este mereu în mișcare, implicată într-un număr mare de activități, mereu prinsă între casă și muncă. Astfel, are nevoie de articole vestimentare lejere, pe care să le accesorizeze cu elemente deosebite, fără a fi nevoie să renunțe la eleganță și feminitate.

În ceea ce privește gențile de damă, atenția se îndreaptă tot mai mult către cele practice, confecționate din materiale rezistente și durabile. Și ușurința în ceea ce privește întreținerea are un rol important în alegeri! Gențile tip poștaș apar astfel ca variante perfecte, fiind din ce în ce mai apreciate pentru atuurile lor.

  • Sunt produse multifuncționale

Femeia modernă iubește produsele multifuncționale, deci este normal să se îndrepte spre achiziția unei genți de damă de tip crossbody. Acest tip de poșetă poate fi modificată pentru a se potrivi oricărei ținute și oricărei ocazii. Curelele reglabile pot fi dimensionate pentru a se potrivi nevoilor și, în acest fel, economisești bani cumpărând doar o geantă în loc să cumperi 2 sau 3.

  • Ai acces rapid la tot ce ai nevoie

O femeie poartă cu ea jumătate de casă în poșetă (așa se zvonește în rândul bărbaților). O geantă de damă tip poștaș are multe compartimente spațioase, încât poți organiza lucrurile cu ușurință. Este ușor să accesezi tot ce ai nevoie, fără să pui geanta jos și fără să te stresezi căutând.

  • Permit mai multă libertate

Unul dintre avantajele genților de tip poștaș este dat de faptul că îți permit să ai mâinile libere. O plimbare prin parc devine mai liniștită atunci când știi că geanta nu îți va cădea de pe umăr și că nu va trebui să o ții cu mâna. În plus, poți să savurezi liniștită o înghețată, sau să gesticulezi mai ușor, în timp ce-i povestești celei mai bune prietene ultimele întâmplări.

  • Asigură mai multă siguranță

Purtarea unei genți de damă de tip crossbody ne face să ne simțim în siguranță pentru că lucrurile noastre se află mai aproape, iar poșeta nu poate fi smulsă așa ușor de pe umăr. Acest tip de geantă este mereu în fața ta și nu ai grija că cineva îți poate umbla în ea fără permisiunea ta.

  • Au aspect atrăgător

Poșetele de damă de tip poștaș sunt moderne și au design atrăgător. Pot fi purtate cu ușurință în călătorii datorită spațiului generos și a compartimentării, dar pot fi partenere ideale și în viața de zi cu zi, inclusiv la birou. Important este ca modelul să fie ales cu grijă, iar materialele să reflecte calitatea.

Cum au apărut gențile de tip poștaș?

Gențile tip poștaș au apărut din dorința de a oferi oamenilor mai mult confort și libertate de mișcare, fără să mai fie necesară utilizarea mâinilor pentru susținere sau sprijinire.

Unul dintre cele mai vechi exemple ale acestui concept poate fi văzut încă din anii 1950, când personalul care lucra pentru a repara liniile telefonice avea nevoie de genți pentru a-și transporta uneltele, dar, mai important, avea nevoie de mâini libere pentru a-și desfășura activitatea.

Această necesitate a condus la dezvoltarea unor genți ce puteau fi purtate pe umăr, proiectate și promovate de casa de modă Globe Canvas De Martini. Apoi, treptat, gențile tip poștaș au atras atenția altor designeri, apărând în tot mai multe modele și forme și transformându-se în alegeri chic, confortabile și elegante.

Zevo – o gamă variată de genți de damă de înaltă calitate

Pe zevo.ro sunt puse la dispoziția clienților un număr impresionant de genți de damă, de diferite tipuri, mărimi, modele și culori. Toate au fost create cu grijă, din materiale de înaltă calitate, și cuceresc prin simplitatea liniilor, prin designul deosebit și prin accesoriile delicate.

Zevo este mereu în pas cu moda, introducând periodic în portofoliul său noi produse. Culorile la modă din anul 2019 se regăsesc printre opțiuni, iar în ceea ce privește aspectul, se remarcă modelele splendide cu animal print și cele cu franjuri, ideale pentru femeia modernă, puternică și sofisticată.

Descoperă paradisul genților din piele create din dragoste pentru eleganță, simplitate și confort!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter