(P) Garderoba de toamna – cum faci trecerea în mod stilat de la rochii de vară la cele de toamnă

De unica, pe

Începe sezonul de toamnă și odată cu el toate preocupările vis a vis de garderoba potrivită. Se amplifică desigur dorința de a fi în trend, de a fi mereu o apariție stilată, ținând cont de recomandări și preferințe personale totodată.  Pentru astfel de preocupări și dorințe, magazinul online de articole vestimentare Bobomoda, propune și varianta rochiilor. Mereu o apariție în garderoba femeilor, astfel de ținute sunt neîndoielnic printre cele mai dorite.

Când vine vorba de rochii de ocazie, cele mai pretențioase ca și stil, alegerile sunt cu atât mai complexe. Se va necesita urmărirea unui stil anume ce se încadrează în tiparele evenimentului sau cadrului în care se va regăsi purtătoarea. Se va dori ceva potrivit de sezon, inedit ca apariție si de o eleganţă fără egal.

Stilurile tomnatice de la Bobomoda

Dacă este adevărat că stilul clasic va fi mereu la modă, atunci un stil de rochie precum Iasmina din colecția regăsită la www.bobomoda.ro este o opțiune binevenită oricând. Minimalistă în design și croi, însă compensând cu al său ton de roșu intens și seducător (o găsești disponibilă și în varianta neagră), o astfel de rochie avantajează orice femeie. Dispune de un croi conic, ceea ce maschează șoldurile late spre exemplu. Mâneci trei sferturi, linii simple, lungime potrivită – o vei iubi din prima.

O astfel de rochie o poți mixa inteligent pentru a se potrivi ca ținută pentru o ocazie specială  sau  poate fi  o ținuta cu pretenție pentru orele petrecute la birou.

Printul floral este încă un trend

Vara aceasta a abundat în flori și printuri de acest gen, fie că era vorba de un material de acest gen, flori aplicate sau brodate. Este un look feminin și încă te poți bucura de acest trend. Însufleţeşti garderoba și poți înveseli orice apariție a ta când optezi pentru o rochie cu o astfel de tematică.

Propunerea de la Bobomoda pentru această selecție de rochii se referă la stiluri precum Linda. Aceasta este în fapt o rochie cămașă, cu un print ce combină carourile cu florile. Un trend dublat atât de croi, cât și de design. Dispune de mâneci lungi, de curea în talie și un guler specific pentru cămașă. O astfel de rochie o poți combina destul de ușor pentru a fi și elegantă și casual.

O vei găsi și în varianta asimetrică, de lungime interesantă, păstrând aceleași note, detalii și tematică florală.

Bulinele la putere – pentru multe dintre femei bulinele sunt incontestabil cele care surprind plăcut de fiecare dată, cu o putere de a impresiona indiferent de combinația în care se prezintă. Dispuse pe o rochie mulată, acestea pot fi de ajuns cât să te încadrezi cu succes în orice cadru.

De altfel bulinele sunt un  design destul de des întâlnit la rochiile parte din colecția de la Bobomoda. La rochii în cloş, la cele scurte, cu buzunare, ce se combină și cu alte tonuri de culoare, opțiunile sunt variate.

Toamna în culori

Stilul tomnatic nu trebuie să însemne culori fade și designuri simple, culori neutre și mai ales limitate la cele pământii. Mai degrabă opusul, mai ales pentru că toamna poate fi mai blândă, cu temperaturi prietenoase, permițând purtarea unor rochii relaxate și cochete. Rămâne în vigoare ideea de a exprima stilul dorit în ținutele alese.

În materie de rochii toamna aceasta surprinde și totodată mixează tot felul de stiluri și elemente. Te poți juca, poți fi creativă. Rochiile tip furou sau tip cămașă sunt în continuare demne de luat în seamă. Dacă ne referim la rochiile pentru ocazii, predomină din nou dantela și inserțiile de materiale prețioase, atent lucrate, cum sunt broderiile. Accentele metalice pot fi opțiuni pentru firi mai îndrăznețe.

Scurtă concluzie

Pentru a fi fabuloasă sau pentru a avea o apariție răvășitoare nu ai nevoie de artificii, ci mai degrabă de opțiuni vestimentare și nu numai, care să ți se potrivească. Dacă ai deja un stil format atunci nici nu va fi greu să faci alegerile privind rochiile de ocazie.

Ai și de unde alege. Magazinul online Bobomoda întâmpină femeile cu opțiuni variate, cu stiluri colorate și printuri interesante.  Descoperă în colecțiile lor și alte completări de articole vestimentare, pentru a crea ținute pe măsură.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter