(P) Descoperă POWERLips Fluid, rujurile care îngrijesc buzele

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 martie 2018, 11:04
În sfârșit, poți avea tot ce îți dorești de la un produs de machiaj! Primăvara aceasta, oferă-le buzelor tale îngrijirea și răsfățul de care au nevoie, cu Nu Skin Powerlips Fluid.

Cu o formulă ușoară, ce conține un amestec special de ingrediente nutritive, rujurile Nu Skin Powerlips Fluid calmează, catifelează și refac pielea buzelor, oferindu-le în același timp o nuanță intensă, de lungă durată, care nu se întinde și nu curge.

Nu Skin Powerlips FluidNu Skin Powerlips Fluid

De ce sunt cu adevărat diferite rujurile Nu Skin Powerlips Fluid?

Spre diferență de restul produselor pentru buze existente pe piață, rujurile Powerlips Fluid nu numai că machiază perfect buzele, dar le și îngrijesc. Formula lor specială conține un amestec de ingrediente naturale, precum uleiul de avocado sau ceara de albine, dar și vitamina E.

Cu o consistență ușoară, nelipicioasă și rezistentă la transfer, rujurile Powerlips Fluid conțin și caolin, o bază de argilă naturală, care susține culoarea bogată, de lungă durată și care împiedică scurgerea sau acumularea rujului.

În plus, aplicatorul în formă de piciorul căprioarei a fost proiectat special pentru a aluneca fără efort de-a lungul contururilor buzelor.

aplicatoare Powerlips Fluid

Nu Skin Powerlips Fluid, rujurile dedicate femeilor cu un stil de viață activ

Pentru că totul se rezumă la timp în zilele noastre, formula Powerlips Fluid este făcută nu numai să îngrijească buzele și să le ofere nuanța dorită, ci este gândită și pentru a rezista timp îndelungat pe buze.

Durata de uscare a produsului ține de numărul de straturi aplicate, dar și de nuanța pe care o alegi. Nuanțele deschise au tendința de a se usca mai repede decât cele închise, însă în maxim 2 minute rujurile Powerlips Fluid se usucă și se așează frumos pe buze, pentru un machiaj intens, de lungă durată, care rezistă tuturor provocărilor – atât în timpul zilei, la serviciu, cât și celor mai agitate nopți de distracție!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter