(P) Descoperă colecția estivală de rujuri POWERlips Fluid de la Nu Skin

De unica, pe Ultimul update Vineri, 13 iulie 2018, 12:25
  Anul acesta însă, nici nu contează ce planuri de vacanță ți-ai făcut sau nu, pentru că vara poate fi pe buzele tale oricând, oriunde, de dimineața până seara, de la birou, la cele mai tari petreceri!

Fie că mergi la piscină, la picnic, la birou sau la un party, nuanțele colecției Candy Summer sunt potrivite pentru un look îndrăzneț, în orice situație!

Candy Summer, colecția pe care trebuie să o ai sezonul acesta

Pe de altă parte, nuanța de nude (Promotion) este perfectă pentru zilele de vară în care mergi totuși la birou, pentru că îți va pune în evidență bronzul și te va ajuta să obții un look cât se poate de fresh.

 

(P) Descoperă colecția estivală de rujuri POWERlips Fluid de la Nu Skin

 

De ce sunt rujurile lichide o alegere potrivită pentru sezonul estival

Apoi, rujurile POWERlips Fluid, din colecția Candy Summer, au texturi plăcute, care nu usucă buzele, ci le hidratează și le îngrijesc.

Aplicarea ușoară, dintr-un singur pas, este un alt aspect peste care nu putem trece cu vederea, la fel cum sunt și cele trei nuanțe care ne-au cucerit din prima clipă.

Nu în ultimul rând, rujurile POWERlips Fluid nu se scurg de pe buze, sunt rezistente la transfer și pot fi combinate cu succes pentru a obține look-uri interesante, așa cum sunt buzele cu asprect ombre.

Începând cu 5 iulie, poți găsi colecția Candy Summer pe www.nuskin.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter