(P) Cum te familiarizezi cu nevoile mașinii tale chiar dacă nu ai cunoștințe de mecanică auto?

De unica, pe Ultimul update Luni, 04 noiembrie 2019, 18:13

Pentru o persoană care nu este pasionată de mecanică și privește mașina doar ca pe un instrument și nu o parte importantă din viața sa, orice defecțiune sau chiar sunet neobișnuit devine un real motiv de stres. Așa cum nu toată lumea iubește fizica și mecanica, la fel există și persoane care nu pot să vadă dincolo de caroseria unei mașini și o consideră strict un mijloc de transport cu care se pot deplasa din punctul A în punctul B.

Până nu de mult, a nu cunoaște nevoile propriei mașini și a nu rezona cu aceasta înseamna că trebuie să ai pe cineva pasionat de automobile cât mai aproape, sau să fii pregătit să scoți din buzunar sume fabuloase ori de câte ori apărea câte un motiv de îngrijorare. Prin intermediul tehnologiei din ziua de azi însă, acum ai șansa să afli tot ce te interesează despre automobilul pe care îl conduci la Autodoc Club și să-i înțelegi nevoile ca un profesionist.

Ce este Autodoc Club?

Autodoc Club este un site despre mașini pentru profesioniști, amatori sau orice alți posesori de automobile indiferent de gradul lor de implicare emoțională. Acest site îți dă posibilitatea să-ți creezi un cont și să folosești diferite opțiuni care te vor ajuta să ții mai bine evidența în legătură cu tot ce se întâmplă cu mașina ta. Astfel la Autodoc Club poți înregistra:

  • Un jurnal de întreținere a vehiculului;
  • Istoricul schimburilor de ulei;
  • Graficul de înlocuire a pieselor de schimb;
  • Consumul de combustibil;
  • Notițe personale și documente ale vehiculului;
  • Materialele preferate.


De asemenea, tot de aici, în funcție de automobilul pe care îl conduci, poți descărca o mulțime de tutoriale gratuite sub formă de documente PDF detaliate care să te ajute să desfășori diferite operații de revizie sau schimb asupra automobilului. 

Fără niciun fel de costuri, poți învăța despre cum să schimbi plăcuțele de frână, filtrul de ulei, amortizorul și multe alte piese pentru vehicule de la mărci ca Opel, Audi, Ford, Mercedes-Benz și multe altele. 

Numărul de documente cu instrucțiuni în format PDF depășește 1333 de fișiere, iar tutorialele video sunt mai mult de 2240. Cu alte cuvinte, Autodoc Club este o enciclopedie online cu tot ce trebuie să știi despre mașina pe care o conduci și nu numai. În plus, caracteristica principală a site-ului este formatul simplu, comod și atrăgător, extrem de practic, indiferent de cât de familiar ești cu tehnologia online.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter