(P) Cum să-ți alegi un costum mire 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 30 iunie 2021, 14:57

Pregătirile pentru nuntă încep cu mult timp înainte de însăși evenimentul. Un detaliu extrem de important pentru bărbați îl reprezintă costumul de mire. Un costum mire 2021 reușit se conduce după cele mai actuale tendințe pentru anul 2021.În zilele noastre, mirii moderni încearcă să urmeze modă și să aleagă cel mai de succes și mai elegant costum nuntă bărbați 2021.

Pregătirile pentru nuntă încep cu mult timp înainte de însăși evenimentul. Un detaliu extrem de important pentru bărbați îl reprezintă costumul de mire. Un costum mire 2021 reușit se conduce după cele mai actuale tendințe pentru anul 2021.

În zilele noastre, mirii moderni încearcă să urmeze modă și să aleagă cel mai de succes și mai elegant costum nuntă bărbați 2021.

Dacă vrei să alegi ținuta ideală pentru evenimentul important din viață ta cum este nuntă, poți apela cu încredere la sfaturile unui consilier vestimentar.

Ce culoare să alegi pentru costumul de mire

În ceea ce privește culorile, anul acesta se poartă costume miri 2021 în culorile precum verde, burgundy pe texturi accentuate precum tweed, jacard și imprimeurile cu personalitate cum sunt carourile, accentele florale s.a. Totuși, depinde de gustul și stilul fiecăruia ce costum de mire își va alege.

De obicei, costumul din tweed arată fantastic atunci când este alcătuit din trei piese și este îmbogățit cu un papion.

Mirii au o alegere imensă în modelarea aspectului de nuntă. Ei pot face o alegere, atât în ​​favoarea unui costum modern clasic, cât și în favoarea unei imagini care să corespundă ultimelor tendințe ale modei.

Aspectul ideal de nuntă este unul care este confortabil de purtat și arată armonios. Nu este un secret pentru toată lumea că lucrurile care nu sunt potrivite și care nu sunt tipice pentru o persoană sunt purtate cu mare dificultate. Chiar dacă acest lucru este la modă și se potrivește perfect, dar în ceea ce privește stilul și sentimentul interior al unei persoane nu se potrivește, atunci astfel de ținute nu ar trebui alese. La urmă urmei, tendința principala în alegerea costumului unui mire este de a-ți dezvălui individualitatea și de a sublinia trăsăturile de personalitate.

Una dintre tendințele modei în costumul mirelui 2021 nu sunt costumele simple, ci nuanțele contrastante. Poți alege, de asemenea, un costum în două tonuri, de exemplu, alb-negru, verde și maro, cireș și negru și alte combinații interesante. Ce ține de cromatică, culorile verde, bleu, bleumarin sau maro pot fi alegerea perfectă.

Costum la două rânduri de nasturi sau costum din trei piese

Costumul la două rânduri de nasturi sau cel din trei piese rămâne în continuare preferat pentru nunți chiar și în anul 2021.

 Costumul cu sacou la două rânduri de nasturi atrage atenția prin elegantă și rafinament. Totuși, în acest caz este preferabil să alegi cămașă și cravată cât mai simple. La rândul sau, costumul din trei piese este o alegere vestimentară smart, din motiv ce poate fi purtat nu doar la nuntă, dar și după. Poți opta pentru toate cele trei piese identice sau poți alege o vestă diferită că material, textura țesăturii și culoare, pentru un contrast ce inspiră personalitate și stil. 

(P) Cum să-ți alegi un costum mire 2021

Ai grijă la dress-code

            Tematica nunții va ajută la determinarea culorii și stilului. Pentru o vacanță în stil clasic sau victorian, este potrivit un costum discret monocromatic în tonuri închise, iar pentru o nuntă boho, rustică sau provence, poți alege o opțiune mai relaxată cu adăugarea de culori și imprimeuri. Un astfel de set este multifuncțional – după partea oficială, poți să îți dai jos jachetă și să rămâi într-o vestă mai puțîn formală, dar nu mai puțin elegantă.

 Ar fi bine că fiecare mire când își alege ținută să țînă cont de faptul că se îmbracă nu pentru a fi admirat de invitați, ci, în primul rând, să îmbracă pentru plăcerea vizuală și confortul fizic personal.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter