(P) Cum să porți rochia iarna: 5 idei de tinute

De unica, pe

Iarna, cu frigul și peisajul său dezolant, ne evocă orice, mai puțin o garderobă plină de fantezie și de romantism. Cum scad temperaturile, cum sărim la propriu în blugii, ghetele și puloverele noastre preferate, preferând să rezervăm rochiile zilelor mai luminoase de primăvară.

Însă, cu metodele potrivite, poți integra rochia și în ținutele specifice iernii. Noi am adunat mai jos outfituri care se pretează anotimpului rece și care pot fi adaptate și atunci când e mai frig decât ar trebui să fie legal. Descoperă ideile noastre!

Cum devine rochia prietenă la cataramă cu iarna: 5 ținute de sezon

Fie iarna cât de grea, din când în când o poți păcăli și vei reuși să integrezi o rochie în ținutele sale vedetă, dacă ții cont de sfaturile noastre. În estetica actuală, rochiile pot fi purtate atât alături de influențe sport, dar și împreună cu elemente pline de romantism. Noi am adunat outfituri care se pretează timpului de afară, dar care reușesc să rămână în continuare stilate, dovedind că moda chiar e cea mai înțelegătoare amică a noastră.

Uite la ce ne-am gândit!

Rochia office + pantofi cu toc + paltonul tău statement

Începem cu cea mai elegantă ținută cu rochie de iarnă, cea care te poate transforma într-o prințesă contemporană a sezonului rece. Se ia o rochie office, care poate sau nu să fie la fel de spectaculoasă precum cea purtată de actrița Blake Lively. Alegerea vedetei e una fabuloasă, dar tu o poți adapta de minune apelând la o rochie midi cu imprimeu gingham. Asociază cu paltonul tău sofisticat, în tonuri elegante, și cu cizme sau pantofi cu toc. E o ținută perfectă pentru zilele când vrei să faci ravagii la birou.

Și dacă tot am adus vorba despre outfiturile perfecte pentru job, nu uita să îți reînnoiești stocul de rochii office în acest sezon. În mediul online te așteaptă cele mai frumoase modele: în loc de carourile lui Blake Lively, poți opta la fel de bine pentru o superbă creație acoperită de buline. Volanele și mâneca ¾ sunt accente care desăvârșesc această ținută de efect.

(P) Cum să porți rochia iarna: 5 idei de tinute

Rochie neagra cu buline si volan Lyra

https://www.dasha.ro/rochii-office/rochie-neagra-cu-buline-si-volan-lyra-141556.html

Rochie maxi cu print + cizme înalte + cardigan

În zilele de iarnă ce se dovedesc mai blânde cu tine, combinația de mai jos va face ravagii. Rochia lungă, cu print, e o rămășiță a perioadei senine a verii, care îți va alina sufletul. Cizmele înalte, cu sau fără toc, fac o pereche de zile mari cu creația ta romantică. Apelează la cel mai lung și mai gros cardigan din dressing-ul tău și înfofolește-te în el: vei avea o imagine cool-neglijentă care va face ravagii! Geanta mică va completa de minune acest răspuns la întrebarea „cum porți rochia iarna”!

(P) Cum să porți rochia iarna: 5 idei de tinute

https://www.instagram.com/p/BrQFQJ6FEeC/

Rochie mini + palton de blană + botine colorate

Dacă trăiești cu impresia că rochia mini nu poate fi integrată în ținutele tale de iarnă, suntem bucuroase că îți aducem în față această ținută. O rochie mini, purtată cu dresuri groase, se dovedește o alegere cât se poate de bună inclusiv pentru anotimpul înghețat. Desigur, e musai să o porți alături de un  palton de blană, de aproximativ aceeași lungime cu rochia ta. Cizmele scurte sau botinele cu toc reprezintă accesoriul perfect pentru ținută. Ne place asocierea cromatică pe care a realizat-o modelul din imaginea de mai jos, atât de potrivită cu anotimpul prezent!

(P) Cum să porți rochia iarna: 5 idei de tinute

https://www.instagram.com/p/BqxExDWnlc7/

Rochie midi + palton cadrilat + pantofi Oxford sau mocasini

Spiritul granny, al acelor outfituri pe care bunica ta le-ar fi purtat cu mândrie, continuă să fie prezent în moda actuală. Pentru zilele însorite de iarnă, combinația de mai jos e expresia perfecțiunii. Începe cu o rochie midi cu un print care vorbește pe limba sufletului tău și asociază cu un palton cadrilat care ar face-o mândră pe înaintașa ta. Pantofii Oxford sau mocasinii purtați cu șosete masculine coordonate cromatic cu rochia sunt accentele care duc outfitul direct în liga celor mai bune ținute din viața ta!

(P) Cum să porți rochia iarna: 5 idei de tinute

https://www.instagram.com/p/BL_7u0XhrQn/

Rochia cu asimetrii + pulover gros + pantofi sport

Nu putea lipsi de pe lista noastră un ansamblu ultra cool, care să respire prospețime. Rochia cu asimetrii, volane delicate și aplicații fresh e una dintre protagonistele pline de temperament ale unei garderobe feminine. Ea va face casă bună cu un pulover călduros, oversized: modelul tricotat pe care îl poartă fata din imaginea de mai jos ne-a făcut deja să visăm. Dacă nu e prea frig afară, completează cu pantofi sport, dacă nu, cu botine joase și un palton.

(P) Cum să porți rochia iarna: 5 idei de tinute

https://www.instagram.com/p/Bpu8Xbphwmy/

Aceste ținute dovedesc că poți răspunde fără probleme afirmativ la întrebarea „pot purta rochie iarna?”! Ținutele sugerate de noi îți conturează un stil desăvârșit chiar și pe timp de frig și se vor dovedi alegeri excepționale pentru anotimpul în curs! Să ai o iarnă frumoasă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter