(P) Cum să folosești iluminatorul lichid în mai multe moduri. Sfaturi de la Alexandru Abagiu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 mai 2018, 17:39
Invitat în emisiunea Beauty News, de pe Unica.ro, Alexandru Abagiu, National Make-Up Artist Lancôme România, ne-a oferit o mulțime de sfaturi de machiaj, toate foarte utile și foarte ușor de pus în practică.

Din discuția pe care am avut-o cu Alexandru Abagiu, am aflat și cum putem folosi iluminatorul lichid în mai multe moduri. Dacă optezi pentru un iluminator lichid disponibil în mai multe nuanțe, așa cum este Custom Drops Liquid Highlighter, de la Lancôme, vei avea în trusa ta un produs de make-up multifunțional – îl vei putea folosi atât pentru sculpting, cât și pentru strobing sau highlighting.

Iluminatorul lichid poate fi folosit pentru conturarea feței
Dacă alegi o nuanță mai închisă, precum nuanța Bronze Glow a iluminatorului Custom Drops Liquid Highlighter, de la Lancôme, îți poți contura fața fără să mai ai neapărată nevoie și de alte produse de contouring. Nuanța accentuează și tenul bronzat, dar are un efect spectaculos de sculpting.

Nuanțele deschise de iluminator lichid sunt perfecte pentru strobing
Pe de altă parte, dacă optezi pentru o nuanță deschisă, cum este nuanța Champagne Glow a iluminatorului Custom Drops Liquid Highlighter, de la Lancôme, poți crea un efect de strobing perfect, pe toată fața, pentru un glow aparte.

Această nuanță luminoasă, ca de șampanie, este ideală pentru tenurile deschise la culoare, oferind strălucire și prospețime. Folosește-o pentru un look fresh, actual, natural! Aplică câteva picături din Custom Drops Liquid Highlighter în punctele-cheie ale feței: pe vârful pomeților, pe puntea nasului, pe arcul lui Cupidon și pe zona arcadelor, pentru a da privirii un plus de luminozitate.

Folosind mai multe nuanțe de iluminator lichid poți să-ți construiești singură nuanța perfectă de fond de ten
Pentru că e dificil să găsești fondul de ten care să se potrivească perfect tenului tău, mai ales că vara te bronzezi, dar și în sezoanele reci, când pielea ta revine la culoarea ei naturală, cea mai simplă variantă de a avea mereu nuanța ideală de fond de ten este să folosești iluminatorul pentru a ajusta nuanța fondului de ten.

Optează pentru o nuanță deschisă și una mai închisă a iluminatorului Custom Drops Liquid Highlighter, de la Lancôme, și folosește-le alternativ, în funcție de anotimp. Vara, când tenul tău este bronzat, folosește iluminatorul mai închis la culoare, pentru a da intensitate nuanței de fond de ten, iar iarna, când pielea ta revine la culoarea naturală, optează pentru un iluminator mai deschis la culoare, care să-i ofere tenului tău strălucire și prospețime.

Descoperă toate nuanțele iluminatorului Custom Drops Liquid Highlighter de la Lancôme și alege-ți preferatele!
Iluminatorul Custom Drops Liquid Highlighter de la Lancôme vine în patru nuanțe diferite – Champagne Glow, Rose Glow, Golden Glow și Bronze Glow – astfel încât atunci când vrei să oferi mai multă strălucire machiajului tău o poți face cu ușurință sau, când vrei un look mai dark, mai misterios, pentru petrecerile de vară, când tenul tău este bronzat, poți să-ți închizi ușor nuanța tenului. Folosește-l alături de fondul de ten Teint Idole Ultra Wear, tot de la Lancôme, pentru cele mai bune rezultate!

Fondul de ten Teint Idole Ultra Wear are putere maximă de acoperire, este rezistent la transfer și are o finisare mată perfectă, astfel încât este ideal pentru a fi mixat cu iluminatoarele Custom Drops.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter