(P) Cum s-au distrat Laura Giurcanu și Irina Deaconescu la ședința foto cu Toortitzi pentru Unica mai 2019

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 24 aprilie 2019, 17:23
Te-ai întrebat vreodată care este atmosfera la o ședință foto de modă? Te invităm în culisele realizării pictorialului ale cărui protagoniste au fost Laura Giurcanu și Irina Deaconescu, alături de noii Toortitzi, publicat în revista Unica mai 2019, aflată la chioșcuri începând cu 22 aprilie 2019.

Un stender plin de haine și accesorii în tendințe, alese după multe căutări de către stilista revistei, studioul unui fotograf talentat, o e chipă de make-up & hairstyle și două fotomodele tinere și pasionate de lookuri statement. Acestea ar fi ingredientele din care se pregătește o ședință foto profesionistă.

Acestora și s-au adăugat și noii Toortitzi, binecunoscutele gustări hazlii, sub formă de covrigei plați și crocanți, care acum au căpătat gusturi și arome noi, alături de ambalaje asortate, de primăvară.

Iar ronțăiala și ciocolata cu lapte sau cea amăruie, în care s-au îmbrăcat Toortitzi în acest sezon au avut rolul lor, pentru că au reușit să aducă bună dispoziția pe fețele tuturor. Cele două fotomodele, alese grație sferei lor de influență în social media, s-au bucurat nu doar de ținutele colorate, vesele și îndrăznețe alese de stilistul Irina Hartia, ci și de distracția de a ronțăi, împărți și savura simpaticele gustări.

Echipa de stiliști și fotografii au găsit cele mai bune unghiuri pentru a pune în valoare ținutele și, lucru deloc de neglijat în cazul ședințelor foto de modă, care adesea pot dura o zi întreagă, la final nimeni nu a plecat flămând.

Citește și:

Revista Unica mai 2019 o are pe copertă pe Anca Serea, însărcinată cu al șaselea copil

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter