(P) Cum îți materializezi obiectivele fără să renunți la viața de familie?

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 decembrie 2017, 15:44
Luna decembrie este cu siguranță cea mai aglomerată lună a anului pentru cele mai multe dintre noi. Este luna în care trebuie să ajungem în zece locuri într-o zi, concomitent dacă se poate, și în care, chiar mai mult decât în restul anului, jonglatul între viața profesională și cea de familie devine disciplină olimpică.  Cum reușim să facem asta?

De multe ori nici noi nu știm; ne dăm seama doar în ianuarie, când ne tragem sufletul și bifăm încă un an încheiat cu succes. Totuși parcă ne-ar plăcea ca anul viitor să fie mai puțin aglomerat, ca cineva să ajungă să ne cunoască și să facă lucrurile în locul nostru sau măcar să le facă mai ușoare pentru noi.

Iată că se poate! Faceți cunoștință cu Huawei Mate 10 Pro. Nu, nu este un telefon, este o „mașinărie inteligentă“!

Când am auzit prima oară că s-a lansat primul smartphone care integrează un procesor cu Inteligență Artificială, ni s-a părut ceva SF și ne-am gândit că sigur este un dispozitiv greu de utilizat, potrivit doar pentru „geeks“. Am avut însă șansa să îl „butonăm“ și ne-am dat seama că, pe lângă că este intuitiv și face niște fotografii absolut superbe, este într-adevăr smartphone-ul viitorului. Și asta pentru că tehnologia AI, despre care vă spuneam mai sus, îi permite să înțeleagă obiceiurile de utilizare și să își adapteze resursele la acestea. Cum se traduce asta în beneficii concrete pentru voi? O durată mai mare de viață a bateriei și o funcționare ireproșabilă, indiferent de orice taskuri ai executa, inclusiv cele de la birou.

Și, pentru că am vrut să aflăm și mai multe despre cum poți împăca viața profesională și cea personală folosind un smartphone performant, ne-am dus direct la sursă, adică la echipa locală de marketing Huawei Business Consumer România. Iar ele, pentru că vorbim despre niște femei de carieră, ne-au povestit atât despre performanțele „mașinăriei inteligente“, de care se bucură în viața de zi cu zi, cât și despre campania de amploare pe care o pregătesc pentru lansarea telefonului pe plan local.

(P) Cum îți materializezi obiectivele fără să renunți la viața de familie?

Alexandra Răuț

Brand Manager Huawei Devices România

„Gama Mate sau Diamond, cum o numim intern, este piesa de rezistență din coroana Huawei. Mate 10 Pro este un produs care, la prima vedere, poate părea un smartphone supercomplicat, dar nu e deloc așa. Ce pot spune este că Mate 10 Pro este un produs complex, este mai mult decât un smartphone, este cel mai bun asistent personal pe care-l poți avea și pe care-l plătești o singură dată, la achiziționare, și care, în plus, este intuitiv și ușor de folosit! Display de 6 inci, cu ecran Amoled, baterie de 4000 mAh, sistem dual-camera de 20 MP +12 MP cu lentile Leica și peste toate acestea primul procesor Kirin cu Inteligență Artificială din lume.

(P) Cum îți materializezi obiectivele fără să renunți la viața de familie?

Poate suna foarte hi-tech, dar ceea ce vor să spună toate aceste specificații este că pe acest ecran mare de 6 inci vei avea cea mai clară imagine, vei putea citi super ușor e-mailurile și prezentările și că vei surprinde fotografii la nivelul unui aparat foto profesionist! Iar cel mai interesant și valoros lucru pe care-l aduce Mate 10 Pro este Inteligența Artificială. Ce înseamnă asta? Telefonul îți «învață» obiceiurile, îți ia «pulsul cotidian», pentru ca, în final, să te ajute și să-ți ușureze viața prin optimizarea consumului de baterie sau a modului de funcționare a telefonului în așa fel încât bateria să reziste alături de tine cât mai mult. Sunt convinsă că toate aceste specificații ale Huawei Mate 10 Pro sunt de fapt niște arme de care orice femeie de succes are nevoie în lupta cu alergătura și multitaskingul zilnic!“

Laura Viciu

Digital & Social Media Manager

„Știți întrebarea aceea clasică: «Care este lucrul fără de care nu poți trăi?» De cele mai multe ori, răspunsul meu este și el la fel de clasic și spun: «Telefonul, of course!». De câțiva ani buni, smartphone-ul este aproape o extensie a mâinii mele, iar de când există Huawei Mate 10 Pro, am ajuns la concluzia că s-ar putea ca acest smartphone să mă cunoască mai bine decât mă cunosc eu însămi. Mă aștept oricând să învețe să și gătească. Mi-a simplificat viața enorm, în sensul în care, fără baterie, eu sunt o ființă teribil de nefericită. Spre norocul meu, telefonul a învățat modul meu de utilizare, aplicațiile mele preferate și a optimizat consumul de energie în așa fel încât, acum, durata de viață a bateriei a ajuns undeva la două zile.“

Sorina Măcărescu

Marketing & Trade Manager

„Ce mă fascinează pe mine cel mai mult la Mate 10 Pro este cum se transformă datorită Inteligenței Artificiale și se adaptează astfel încât să devină asistentul eficient pe care nici nu îl visam. Spre exemplu, bateria. În primele zile de utilizare, mi-a învățat și analizat modul de utilizare a telefonului și, Doamne, cât îl folosesc! Acum, după jumătate de lună, a reușit să se adapteze și să aloce resursele în așa fel încât bateria mă ține aproape două zile, față de o zi, cât era inițial.“

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter