(P) Cele mai distractive lucruri pe care le puteți face în Dubai cu copiii

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 decembrie 2020, 17:50

Imaginați-vă un loc unde adulții pot fi copii din nou și copiii se pot bucura de cea mai tare distracție și aventură în siguranță! Gândiți-vă la un loc unde puteți crea cele mai frumoase amintiri împreună cu familia și prietenii. Acest loc există și se numește Dubai. 

Faceți cunoștință cu Spiderman, explorați satul Ștrumfilor, mergeți la schi și faceți poză cu pinguinul preferat, explorați pădurea tropicală și rezervați o întâlnire cu leneșii Lim si Lola …. Dubai vă oferă cea mai tare vacanță în familie. 

Deci, haideți să vedem… 

(P) Cele mai distractive lucruri pe care le puteți face în Dubai cu copiii

Studiourile Dubai Parks and Resorts 

Dubai Parks and Resorts oferă o gamă uimitoare de mega parcuri tematice pentru toți membrii familiei prin MOTIONGATE™ și LEGOLAND.

Intrați în minunata lume a filmelor de animație alături de Alex, leul din Madagascar, practicați Kung Fu alaturi de Master Po. V-ați prins, nu? 

Zonele și atracțiile tematice din parcul de distracții MOTIONGATE™ sunt concentrate pe cele mai populare filme ale copiilor dumneavoastră de la DreamWorks Animation unde vă puteți distra cu Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda, Cum să îți antrenezi Dragonul și Trolii; Columbia Pictures bazat pe filmele de animație Sony Pictures precum Plouă cu Chiftele, Hotel Transilvania, Vânătorii de Fantome, Green Hornet, Lionsgate cu serialul Hunger Games și Step Up și satul Ștrumfilor. 

(P) Cele mai distractive lucruri pe care le puteți face în Dubai cu copiii

Împreună cu Hotelul Lapita, un resort unic de inspirație polineziană, situat în mijlocul distracției, și Riverland cu opțiuni alimentare pe gustul fiecărui membru al familiei, puteți lua o pauză de la distracție. 

Dubai Parks and Resorts™ s-a redeschis cu măsuri de siguranță îmbunătățite pentru a se asigura că vizitatorii se pot bucura în continuare de experiențe distractive într-un mediu sigur. 

(P) Cele mai distractive lucruri pe care le puteți face în Dubai cu copiii

De la Cartoon Network la MARVEL vă prezentăm IMGworlds 

Copiii îl iubesc pe Spiderman, noi iubim Avengers, de ce să nu mergem să îi și întâlnim? Prima destinație de divertisment mega tematică acoperită din Dubai, IMG Worlds of Adventure este împărțit în cinci “zone epice”. Două dintre cele cinci zone reprezintă mărcile globale Cartoon Network și Marvel, în timp ce zonele IMG Boulevard și Lost Valley – Dinosaur Adventure sunt concepte originale create de Grupul IMG. Novo Cinema este a cincea secțiune a IMG Worlds of Adventure.

Nu doar la cumpărături. Distrează-te la Dubai Mall 

Situat în interiorul Dubai Mall, acest concept premiat a fost conceput ca o „experiență pentru adulți” redusă în dimensiune. KidZania este un complex de edutainment complet cu străzi pavate, clădiri și o economie funcțională. Priviți-vă copiii cum se joacă de-a adulții, locuri de muncă care variază de la pompieri, bucătari și medici la jochei radio, piloți Emirates sau chiar parfumeuri. Centrul Spațial KidZania este un alt punct culminant aici. Conceput a semăna cu un centru spațial din viața reală, copiii pot afla mai multe despre astronauți și univers cu ajutorul realității virtuale și al atracțiilor simulate.

(P) Cele mai distractive lucruri pe care le puteți face în Dubai cu copiii

Mergeți sub apa adâncă a mării sau oceanului cu copiii dumneavoastră la Acvariul din Dubai și grădina zoologică subacvatică. Cu mai mult de 33.000 de animale acvatice, inclusiv rechini tigru de nisip, există o mulțime de a păstra cei mici distrați. Este o experiență atotcuprinzătoare în timp ce te plimbi printr-un tunel prin mijlocul acvariului. Sau, dacă doriți să vă apropiați și mai mult de acesti pești, mergeți la o plimbare cu barca cu fundul de sticlă! Nu trebuie să ratați Dubai Aquarium and Underwater Zoo pentru experiențe de neuitat pentru întreaga familie.

(P) Cele mai distractive lucruri pe care le puteți face în Dubai cu copiii

VR Park combină realitatea augmentată cu cea virtuală cu un efect uimitor. Încercați experiența fantastică Burj Drop, unde va veți propulsa pe partea laterală a turnului Burj Khalifa. În cazul în care este prea plictisitor pentru adolescenti, încercați sa supraviețui unui atac zombie la Walking Dead Epibreak VR sau piloteaza o navă spațială. 

Sari!

Aclamat pe bună dreptate ca fiind cea mai mare trambulină din Dubai, BOUNCE este o atracție majoră în Dubai pentru tineri. Oameni din toate grupele de vârstă viziteaza parcul interior pentru a se bucura de diferite tipuri de salturi în diferite zone, cum ar fi dodgeball, sărituri gratuite, saritura mini, sac mare și trambuline de performanță. Bounce are ceva pentru toate grupele de vârstă.

(P) Cele mai distractive lucruri pe care le puteți face în Dubai cu copiii

Descoperă animalele pădurii tropicale la Green Planet 

Această pădure tropicală în City Walk este super distractivă pentru copii, tineri și părinți! Favorite sunt toucanii și lenesii, cu care puteți rezerva o întâlnire și petrece ceva timp împreună. Există multi ghizi în jur pentru a ajuta cu orice întrebări și să dea informații despre toate creaturile adăpostite acolo.

(P) Cele mai distractive lucruri pe care le puteți face în Dubai cu copiii

Stropi, tobogane și zâmbete

Situat în La Mer, Laguna Waterpark este perfect pentru distracție în familie. WaveOz180, una dintre cele mai mari experiențe de îmbarcare din lume, este potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Pentru cei care se simt curajosi, încercați „Free Fall”. Pășește într-o capsulă de sticlă și cădere liberă înapoi la sol. La Mer are, de asemenea, o serie de restaurante care oferă o gamă largă de preparate culinare, multe cu vedere la mare. Laguna Waterpark are patru zone distincte.

Schi la 30 de grade 

La Ski Dubai în Mall of the Emirates copiii pot face orice, de la învățarea schiului, snowboard și să se joace cu pinguini. Există, de asemenea, o cabană în stil elvețian, unde vă puteți bucura de o ceașcă fierbinte de cacao și vă puteți bucura de priveliște. Alternativ, dacă nu schiați, vă puteți bucura de o plimbare pe telescaunul și ii puteți urmări pe cei mici schiind pe cele trei niveluri de pârtii.

(P) Cele mai distractive lucruri pe care le puteți face în Dubai cu copiii

Întâlnire cu animalele 

Dubai Safari Park, o rezervație de animale sălbatice, sanctuar de animale și centru de educație a deschis porțile pentru vizitatori pe 5 octombrie, după o modernizare cuprinzătoare a multora dintre facilitățile sale. Ca o destinație unică de turism și edutainment, Dubai Safari Park permite vizitatorilor să observe fauna sălbatică în habitatele lor naturale, să interacționeze cu animalele într-un mediu sigur și sănătos și să descopere fapte fascinante despre o diversitate de specii originare din Orientul Mijlociu, Africa și Asia. De asemenea, va ajuta familiile și copiii să înțeleagă mai bine importanța conservării faunei sălbatice și a protecției mediului. A fost instalată o cameră termică, iar termometrele manuale sunt folosite pentru a verifica vizitatorii, în timp ce distanțarea socială de doi metri între oameni va fi aplicată cu strictețe. Pe o lângă 119 hectare, Dubai Safari Park găzduiește 3.000 de mamifere, păsări, amfibieni și nevertebrate. Parcul prezintă un grup de animale noi, inclusiv elefanți africani și girafe, în timp ce animalele rare din parc includ dragonul Komodo, antilopa cu coarne spiralate, Arabian Oryx, câinele sălbatic african colorat, gorila, gibbonul, bongo și lemurul.

(P) Cele mai distractive lucruri pe care le puteți face în Dubai cu copiii

Explorează Aventura

HATTA Wadi Hub și Hatta Resorts, sunt dedicate a oferi rezidenților și vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de activități în aer liber într-un parc național spectaculos din Dubai, redeschis la 1 octombrie și care va rămâne deschis până la sfârșitul lunii aprilie 2021. Hatta Wadi Hub oferă căutătorilor de aventuri o gamă largă de experiențe pentru a se potrivi diferitelor gusturi, de la drumeții la ciclism montan. Anul acesta au fost introduse trei noi activități: un zid de alpinism înalt de 10 metri, care include cinci benzi; o praștie care propulsează pe cei care caută aventură, distracție și suspans la o înălțime de până la 50 de metri, și parapantă, care oferă posibilitatea pentru vizitatori pentru a vizualiza Hatta dintr-un punct de vedere fără precedent. În plus, există Trasee montane Hatta, o activitate care se întinde pe o lungime totală de 32,6 km, oferind vizitatorilor o oportunitate unică de a se bucura de frumusețea și liniștea munților din jur de aproape.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter