(P) Cel mai bun telefon ieftin de la Samsung disponibil la ora actuală

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 aprilie 2021, 21:51

Dacă vrei să investești într-un telefon mobil cu sistem Android, dar nu ai un buget mare de investiție, ce spui de un terminal Samsung Galaxy A02s, Samsung Galaxy A12 sau Samsung Galaxy A42 5G? Selecția noastră de telefoane mobile s-ar putea să ți se pară destul de pestriță, dar aceste terminale au în comun mai multe caracteristici decât îți imaginezi. Iată care sunt acestea.

Trei telefoane mobile convenabile

Oricare din cele trei telefoane care fac subiectul acestui articol pot fi cumpărate la ora actuală cu un buget de sub 300 de euro. Ba mai mult, Samsung Galaxy A02s și Samsung Galaxy A12 costă mai puțin de 150 de euro fiind astfel terminalele perfecte pentru utilizatorii cu un buget de investiție foarte limitate.

Trei terminale cu istorie pe piață

Samsung Galaxy A02s, Samsung Galaxy A12 și Samsung Galaxy A42 5G au fost lansate în toamna anului trecut. Și cu toate că acest lucru nu pare un argument pro investiției în oricare din aceste telefoane, existența lor pe piață de atâta timp reprezintă un avantaj pentru utilizatorii care vor să meargă la sigur și să investească într-un terminal fiabil, pentru că în jumătatea de an în care s-au vândut din plin în întreaga lume, o mulțime de utilizatori și-au spus părerea sinceră despre ele.

Față din sticlă, spate din plastic

În ceea ce privește design-ul, Samsung Galaxy A02s, Samsung Galaxy A12 și Samsung Galaxy A42 5G împărtășesc aceleași materiale atât în partea din față, fabricată din sticlă, cât și în spate, unde din păcate avem parte de plastic. Dar nici măcar plasticul nu reprezintă un impediment în alegerea oricăruia din aceste trei terminale deoarece pentru oricare din ele există posibilitatea investiției într-un set de huse Samsung Galaxy A02s, huse Samsung Galaxy A12 sau huse Samsung Galaxy A42 5G care să-i dea un plus de personalitate, dar și un aspect mai plăcut.

Multiple opțiuni legate de memorie

Toate cele trei terminale prezentate aici sunt disponibile în multiple variante care diferă în funcție de capacitatea lor de stocare a datelor sau memoria internă. Astfel, Samsung Galaxy A02s este disponibil cu 32 GB de memorie internă și 3 GB de memorie RAM, 64 GB de memorie internă și 4 GB de memorie RAM, 128 GB de memorie internă și 4 GB de memorie RAM și 128 GB de memorie internă și 6 GB de memorie RAM. Samsung Galaxy A12 pe de altă parte poate fi cumpărat cu 32 GB de memorie internă și 3 GB de memorie RAM sau 64 GB de memorie internă și 4 GB de memorie RAM. Și în final, ultimul, dar nu cel din urmă, Samsung Galaxy A42 5G, este disponibil în variante cu 128 GB memorie internă și 4 GB de memorie RAM, 128 GB de memorie internă și 6 GB de memorie RAM sau 128 GB de memorie internă și 8 GB de memorie RAM.

Camere principale competente

Îți spunem din start că nu vei avea parte de o cameră foto demnă de un flagship dacă vei investi într-unul din telefoanele mobile Samsung prezentate aici. Dar pentru niște terminale de buget, atât Samsung Galaxy A02s, cât și Samsung Galaxy A12 sau Samsung Galaxy A42 5G sunt niște telefoane mobile care merită atenția ta! Camera principală a telefonului Samsung Galaxy A02s este formată din patru lentile cu 48 MP și f/2.0, 5 MP și f/2.2, 2 MP și f/2.4 și 2 MP și f/2.4. Cea a telefonului Samsung Galaxy A12 are trei lentile de 13 MP și f/2.2, 2 MP și f/2.4 și 2 MP și f/2.4. Iar în final, camera principală a telefonului Samsung Galaxy A42 5G este formată din patru lentile de 48 MP și f/1.8, 8 MP și f/2.2, 5 MP și f/2.4 și 5 MP și f/2.4. Toate aceste camere, chiar dacă nu sunt cele mai bune de pe piață, sunt mai mult decât suficiente pentru a imortaliza cadre superbe în orice fel de condiții de lumină.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter