(P) Cei mai buni ciorapi si sosete de dama pentru iarna

De unica, pe Ultimul update Sâmbătă, 30 noiembrie 2019, 20:09

Sezonul rece a inceput, iar hipotermia incepe de la extremitati, adica de la maini si picioare, asa ca mentinerea picioarelor calde este foarte importanta iarna. Indiferent daca mergi la serviciu, faci o plimbare scurta sau stai in casa, sau pornesti intr-o drumetie, asigura-te ca porti ciorapii sau sosetele potrivite care sa te ajute sa pastrezi picioarele uscate si calde. 

Dresuri si ciorapi de iarna

Daca te numeri printre femeile carora le place sa poarte fusta in ciuda temperaturilor scazute cu siguranta ai nevoie de dresuri sau ciorapi caldurosi de iarna care sa se poata purta si pe sub pantaloni, atunci cand vremea se raceste excesiv. 

Daca a venit momentul sa alegi o pereche sau mai multe de ciorapi de dama pentru iarna, vei ramane placut surprinsa de gama larga de tehnologie termica care se poate gasi in dresuri in prezent, la preturi cat se poate de accesibile si atractive. 

Este minunat ca exista o multime de modele si tipuri de dresuri ai ai de unde alege, astfel incat sa se potriveasca cu stilul personal, dar si cu gradul de caldura de care ai nevoie. 

Ciorapi clasici grosi

Fara nici un dubiu, daca vrei sa porti fusta iarna, ai nevoie de una sau mai multe perechi de ciorapi clasici grosi, transparenti sau opaci, luciosi sau mati. Pe langa confortul termic pe care ti-l vor oferi in zilele reci, iti permit etalarea picioarelor fara nici o grija, pentru ca mascheaza micile imperfectiuni. In functie de preferinte sau de stilul personal, poti alege ciorapii din lycra, din microfibra, din bumbac sau din lana, ideali pentru confortul zilnic.

Dresurile preferate dupa den

Cele mai bune dresuri, dar si cele mai calduroase, au mai multi deni, iar tu poti alege modelul si grosimea dupa bunul plac:

Ciorapi grosi bumbac 250 den – Ideali pentru zilele reci, dar si pentru o tinuta eleganta si confortabila, ciorapii pantaloni din bumbac cu grosimea de 250 deni nu ar treui sa lipseasca din garderoba ta de iarna. Alege una sau mai multe perechi de ciorapi grosi bumbac 250 den, moale, fin si placuti pe picior. Nu inteapa si, datorita captuselii flausate din interior, iti asigura un sporit confort termic. Este un produs fabricat in Europa care respecta cele mai inalte standarde de calitate. Finisajele netede impiedica agatarea de haine si se pot purta atat cu fuste, cat si pe sub pantaloni.

Ciorapi dama 180 den – Daca vrei o pereche de ciorapi dama 180 den realizati cu tehnologie 3D din microfibra, elastici, confortabili, moi si extrem de fini si eleganti, e de ajuns sa accesezi link-ul. Acesti ciorapi sunt ideali pentru tinutele ofice, la birou, dar si pentru serile elegante si pline de glamour. Sunt fini pana in talie si nu au acele intarituri vizibile in zona chilotului sau a varful degetelor de la picioare, ci doar clin de bumbac si cusaturi plate. Pe langa aspectul extrem de elegant, ciorapii dama 180 den sunt foarte caldurosi, ceea ce ii face perfecti pentru zilele racoroase de iarna.

Ciorapi dama bumbac 140 den – Ciorapii dama bumbac 140 den protejeaza impotriva frigului, ramanand suficient de subtiri pentru a se purta cu orice tinuta. Aceste dresuri asigura caldura, fara a fi prea groase. Alege o pereche de ciorapi dama bumbac 140 den realizati din bumbac si lana conform celor mai inalte standarde de calitate. Au densitatea omogena pe toata lungimea piciorului si cusaturi plate, fiind lipsiti de intaritura in zona chilotului sau la varful degetelor. Interiorul este moale si placut la atingere si pastreaza aerul cald aproape de piele. 

Cele mai bune sosete de lana de care ai nevoie iarna

Sosetele de lana sunt cel mai natural mod de a face fata frigului, mirosurilor neplacute sau umiditatii, fiind ideale pentru drumetii, exercitii fizice, stat in casa, dormit, etc. Sosetele de lana sunt perfecte pentru iarna, dar si vara si in alte anotimpuri, daca esti o fire care adora excursiile pe munte. 

Sosete groase lana – Incearca o pereche de sosete groase de lana pentru drumetii sau pentru stat in casa. Sunt realizate din lana in combinatie cu fibre acrilice de calitate superioara in Europa, respectand cele mai inalte standarde. Moi si calduroase, vor deveni curand prietenii tai de nadejde in zilele friguroase de iarna. Nu uita sa iei in consideratie posibilitatea de a purta o pereche de sosete groase de lana in plus in zilele foarte friguroase. Asigura-te ca sunt masura potrivita si ca nu iti blocheaza circulatia atunci cand le porti in cizme sau in bocanci. Sosetele de lana sunt la indemana oricarei aventuri, ceea ce le face perfecte pentru drumetii.

Sosete lana pentru casa – Sosetele de lana sunt cea mai buna alegere, deoarece sunt moi si nu provoaca mancarime, ajutand la reglarea temperaturii si la reducerea umiditatii picioarelor. Totodata, sosetele de lana pentru casa au proprietati antimicrobiene care asigura confortul si siguranta in fata semineului. Alege o pereche de sosete de lana pentru casa pentru a le purta in timp ce dormi si a te bucura de un somn calduros si placut chiar si in noptile geroase. Sunt realizate dintr-o combinatie de lana si fibre acrilice, ceea ce le face foarte moi si calduroase. Se pot gasi intr-o gama foarte atractiva de culori si au marginile intoarse.

Sosete lana cu margine intoarsa – Daca vrei o pereche de sosete de lana, calduroase si foarte aspectuoase, pentru a le purta prin casa, si nu numai, incearca o pereche de sosete de lana cu margine intoarsa. Sunt o pereche de sosete scurte cu model tricotat in carouri, realizate dintr-o combinatie de lana si fibre acrilice de inalta calitate. Moi si placute la atingere, sosetele de lana cu margie intoarsa sunt garantia caldurii si rasfatului in interiorul casei tale. Se pot gasi intr-o gama variata de culori si nu trebuie sa iti lipseasca in sezonul rece. 

Sosete flausate – Daca practici fitness-ul, sau doar vrei ceva calduros pentru interior in sezonul rece, iti recomandam o pereche de sosete flausate. Sunt ideale pentru iarna, special create pentru activitati sportive sau pentru a fi purtate in confortul casei. Au marginea intoarsa si talpa intarita, flausata, tesatura fiind aerisita in partea de sus pentru a asigura o buna respiratie si ventilatie a pielii si a pastra piciorul uscat. Sunt moi si placute la atingere, fiind realizate dintr-un amestec de bumbac si fibre elastice de calitate superioara.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter