(P) Ce tipuri de pantofi trebuie să conțină bagajul pentru vacanță

De unica, pe

În plin sezon estival, bagajul pentru vacanță reprezintă deseori o problemă copleșitoare. Nu îți încap toate lucrurile neaparat necesare, sau îți mai rămâne loc și nu știi cu ce să ocupi toată valiza. Aici se încadrează și problema pantofilor, care de fiecare dată ajunge să nu fie rezolvată. Poți lua prea mulți pantofi și să nu îi porți pe toți, sau să iei tipuri de pantofi nepotrivite pentru locul de vacanță.

Pregătirea bagajului începe pentru unii oameni cu săptămâni întregi înainte de vacanță, iar pentru alții cu doar o zi înainte. Problema pantofilor este doar una dintre zecile probleme legate de spațiul din bagaj, așadar ar trebui să te limitezi la doar 2-3 perechi care să acopere mai multe arii. 

Sezonul cald necesită pantofi care să permită piciorului să respire, dar în același timp să te simți confortabil și să arăți bine. După cum urmează, ai nevoie de 3 perechi care cu siguranță te vor salva de fiecare dată când urmează să mergi în diferite locuri:

  • Sandalele

Sandalele fac parte din categoria ”must-have” a verii. Fiind un sezon cald, ai neaparată nevoie de sandale, cu toc, platformă sau fără. Sandalele se pot purta în mai multe locuri, de la o cină romantică, până la o seară în club. Acest tip de încălțăminte este recomandat pentru plimbările în aer liber, spații închise sau pentru o simplă ieșire în oraș. Ideale pentru vacanță, sandalele în tonuri de vară sunt alegerea perfectă în detrimentul pantofilor cu toc, închiși. Aici poti vedea modele recomandate de sandale.

  • Șlapii sau papucii pentru plajă

Temperaturile ridicate cer măsuri potrivite pentru picioarele noastre, iar șlapii sau papucii pentru plajă sunt opțiunea ideală. Șlapii se pot purta la plajă, atât pentru a lăsa piciorul să respire, cât și pentru comoditate. Pentru a evita să te lovești de diferite obiecte, alege papucii pentru plajă, care te lasă să te desfășori în largul tău, fără să te simți incomod.

  • Pantofii sport

Soluția perfectă pentru drum, sunt pantofii sport. Dacă la destinația unde vei merge, vei zbura cu avionul, o pereche de pantofi sport sunt tot ce ai nevoie. Ba mai mult, pantofii sport sunt o pereche necesară dacă vrei să vizitezi diferite locuri. Având în vedere că pe trasee lungi nu poți lua sandale și nici șlapi pentru plajă, singura opțiune sunt pantofii sport. 

În ceea ce-i privește pe domni, este evident că și ei trebuie să aibă câteva perechi care să le asigure comoditatea și versatilitatea necesară unei vacanțe. 

  • Mocasinii fac parte și ei din categoria pantofilor pe care trebuie să îi aveți neaparat în bagajul de vacanță. Aceștia vă permit lejeritatea piciorului, vă simțiți comod dar și elegant. Pentru seriile pe faleză și ținutele de vară, mocasinii sunt alegerea ideală.
  • Boat Shoes sunt perechea de pantofi perfectă pentru o cină sau un prânz la bortul unui yacht sau activitate legată de acest lucru. Sunt confortabili, versatili și îi dă ținutei lejere un plus de stil. Pantofii de acest tip se încadrează de minune într-o ținută lejeră de vară, în culori deschise.
  • Sandalele pentru bărbați reprezintă cea mai practică alegere. Disponibile într-o varietate de culori și modele, sandalele pentru bărbați sunt opțiunea cea mai la îndemână pentru plimbările pe plajă sau serile foarte călduroase.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter