(P) Ce portofele din piele pentru bărbați se poartă în 2019

De unica, pe

Atunci când te afli în căutarea unui cadou pentru tatăl, fratele sau chiar iubitul tău este posibil să fii în pană de idei neștiind ce să cumperi. Așadar, o soluție salvatoare ar fi achiziționarea unui portofel din piele pentru bărbați.

Din păcate, alegerea unui model devine o adevărată provocare având în vedere că pe piața de profil există atâtea modele de portofele din piele naturală pentru bărbați. Dar cum te asiguri că alegi varianta potrivită?

ZEVO ți-a pregătit câteva sfaturi pe care le poți urma în acest sens:

  1. Analizează ofertele existente în magazinele online pentru a găsi varianta ideală atât din punctul de vedere al designului, cât și din punctul de vedere al accesibilității.
  2. Alege un model în funcție de stilul și personalitatea proprietarului, dar și raportându-te la ținutele vestimentare pe care acesta le poartă. Așadar, poți opta pentru un model simplu sau pentru unul ceva mai sofisticat în funcție de preferințele sale.
  3. Fii atentă la anumite detalii cum ar fi: materialul din care este confecționat, cusătura de contrast, culorile pe care le alegi.
  4. Nu opta pentru portofele din piele care folosesc plasticul ca material în cadrul procesului de fabricație. Chiar dacă prețul pe care îl vei plăti este unul relativ mai mic în comparație cu celelalte modele, aspectul său va fi unul ieftin. Mulți producători optează pentru acest material pentru a confecționa buzunarele cardurilor sau a cărții de identitate. Din păcate, plasticul reține murdăria, iar odată cu trecerea timpului, portofelul va căpăta un aspect respingător. Așadar, se recomandă să alegi un portofel de bărbați fără plastic, cu toate că va fi nevoie să scoţi complet cardul sau buletinul atunci când ai nevoie să citești datele inscripționate.
  5. Un portofel de calitate va avea o rezistență sporită dacă va fi bine îngrijit și va dobândi un aspect deosebit în timp.

Dacă te afli în căutarea unui portofel din piele pentru bărbați de calitate, ar trebui să știi că pe site-ul zevo.ro găsești o serie de astfel de produse, de cea mai bună calitate, din care poți alege articolul dorit.

  • Portofel bărbați negru piele naturală bizon Rafael

Confecționat din piele naturală și având multiple compartimente, acest portofel este spațios și lucrat manual.

  • Portofel bărbați maro piele naturală cu detalii și cusătură Cezar

Acest tip de portofel este confecționat din piele naturală de vițel cu detalii și cusătură Cezar. Având un compartiment dublu pentru a depozita bancnotele și 6 buzunare pentru a depozita cardurile acest portofel se dovedește a fi o alegere ideală de cadou.

  • Portofel bărbați maro piele naturală Cristian

Încăpător și foarte bine compartimentat, portofelul este confecționat din piele naturală. Cu detalii și cusături de calitate, acest tip de produs se numără printre cele mai căutate astfel de modele. Acest tip de portofel este înfrumusețat cu logo-ul ZEVO.

  • Portofel bărbați maro piele naturală bizon Rafael

Un astfel de portofel lucrat manual conferă utilizatorului un plus de stil. Numărându-se adesea printre cele mai apreciate modele de portofele din piele de pe site-ul zevo.ro, acest produs este bine compartimentat ceea ce îi sporește utilitatea practică.

  • Portofel bărbați maro piele naturală bizon Tudor

Printre cele mai apreciate modele de portofele bărbați se numără și portofelul Tudor din piele naturală de bizon. Compartimentul dublu asigură spațiu suficient pentru a depozita bancnotele și este prevăzut cu un buzunar cu capsă pentru monede. Acesta conține 8 buzunare pentru depozitare poze și două spații pentru depozitare acte de identitate.

ZEVO – portofele din piele pentru bărbați la o calitate de excepție

Toate aceste modele se pot găsi în oferta de preț a magazinului ZEVO și pot fi vizualizate atât online, cât și fizic în showroom . Așadar, dacă te afli în căutarea unui portofel din piele de calitate superioară poți consulta ofertele de pe site și cu siguranță că vei găsi portofelul dorit.

Tot aici poți găsi și zeci de genți din piele cu diferite modele din care poți alege ceea ce te interesează. Așadar dacă dorești să îți extinzi colecția de genți atunci când cumperi portofelul din piele pentru bărbați poți selecta și pentru tine o geantă pe care să o adaugi în garderobă.

Având în vedere varietatea de produse existente pe site, cu siguranță că vei găsi o geantă damă în conformitate cu preferințele tale. Spor la shopping!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter