(P) Carieră pe repede înainte la Pizza Hut

De unica, pe Ultimul update Vineri, 04 octombrie 2019, 17:27

O carieră de succes începe cu reacția ta la un simplu anunț de angajare. Ca acesta, de exemplu. Doar un simplu click te poate aduce mai aproape de succesul profesional.

La Pizza Hut poți începe prin a fi membru al echipei din restaurant. Datorită echipei și a produselor noastre clienții revin pentru experiențele plăcute și atmosfera prietenoasă.

PH DELIVERY angajeaza curieri si lucratori in bucatarie!
PIZZA HUT
Bucuresti

Atunci când simți că ești pregătit să faci următorul pas în carieră, noi  îți oferim posibilitatea de a deveni trainer. Responsabilitatea ta va fi să îi înveți pe noii tăi colegi să aplice toate lucrurile pe care tu le știi deja, pentru a continua să oferim experiențe excelente clienților noștri.

Pizza Hut își ajută fiecare angajat să  fie el în cea mai bună versiune a sa. Stabilitatea locului de muncă, programul de muncă flexibil și pregătirea specializată sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vei găsi lucrând la Pizza Hut. Adăugăm aici atmosfera pozitivă de lucru și sentimentul de apartenență.

PH DELIVERY cauta colegi CURIERI!
PIZZA HUT
Bucuresti

În momentul de față, avem disponibile posturi de ospătari și bucătari. Fie că ai sau nu experiență,  noi îți oferim tot suportul.

Tu cum te-ai gândit să-ți începi cariera profesională? Aplică pentru unul dintre posturile libere de la Pizza Hut și atinge-ți obiectivul.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter