(P) Care sunt principalele beneficii aduse de Huawei Watch GT2?

De unica, pe Ultimul update Joi, 12 decembrie 2019, 14:27

Redacția noastră a testat noul Huawei Watch GT2. Concluzia? Ne-a plăcut foarte mult, drept urmare am vrut să împărtășim și cu voi câteva dintre lucrurile care ne-au suprins cel mai mult la acest dispozitiv smart. 

Ești pregătit să afli? 

Începem cu performanța inegalabilă a bateriei. Știai că Huawei Watch GT2 poate funcționa continuu până la două săptămâni? Pe noi ne-a impresionat într-un mod foarte plăcut acest aspect, mai ales că din produsele pe care le-am mai testat de-a lungul timpului, acesta este unul dintre cele al cărui baterie rezistă eroic.  Și mai mult decât asta, smartwatch-ul celor de la Huawei îți face un management complet al sănătății, astfel că îți monitorizează bradicardia și a insuficiența cardiacă.

Dotat cu tehnologia HUAWEI TruRelax™, noul Watch GT 2 de la Huawei ne ajută să ne relaxăm prin înregistrarea valorilor HRV, variabilitatea ritmului cardiac, oferind  feedback referitor la nivelul fiecăruia de stres. Cool, nu?

Ceasul oferă monitorizarea completă a aproximativ 190 de tipuri de date. Astfel, în modul sport, Huawei Watch GT 2 este compatibil cu 15 sporturi, inclusiv opt sporturi în aer liber (printre  care alergare, mers, alpinism, ciclism, înot, hiking și triathlon) și șapte sporturi de interior (mers si alergare pe bandă la sala de sport, cycling, înot în piscină, fitness, bicicletă eliptică). Pentru aceste 15 moduri sport, Huawei Watch GT 2 oferă analiza datelor înregistrate în timpul sesiunilor de antrenament dar și sfaturi profesioniste la finalul acestora.

Designul clasic nu iese niciodată din tendințe. Pastrand acelasi aspect clasic al generației anterioare, Huawei Watch GT 2 aduce un design actualizat cu un ecran full-screen fără margini. Suprafața de sticlă de 3D all-in-one dă senzația unui display mai generos. Ecranul curbat al seriei 42mm are numai 9,4mm grosime și este decorat cu o ramă metalică extrem de subțire și stilată.

Printre specificațiile cool, am mai identificat și:

  • Display de tip all-in-one cu ecran din sticlă 3D.
  • Compatibilitatea cu funcții precum apelarea Bluetooth, redarea muzicii din device, notificarea mesajelor, urmărirea somnului prin TruSleep™ 2.0 și monitorizarea tensiunii TruRelax™.

(P) Care sunt principalele beneficii aduse de Huawei Watch GT2?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter