(P) Călătorește cu stil și descoperă trendurile Gino Rossi în moda masculină

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 01 iulie 2021, 17:28

Am pornit într-un tur al Europei. De la Positano la Provence. Și pentru ca un aspect elegant este un element nelipsit al unei călătorii cu stil, planificăm deja ținutele de vară. Începem cu pantofii, desigur.

Acum putem călători nu doar cu degetele pe hartă. Gândindu-ne la destinațiile de vacanță, merită să vă planificați din timp o garderobă de vară adecvată. De data aceasta, crearea ei ar trebui să se adreseze chiar și scepticilor modei, deoarece fiecare look poate fi pregătit cu elementele de bază din dulapurile noastre. Merită să investiți în încălțăminte, deoarece acestea au puterea magică de a potența stilizările simple și de a oferi o a doua viață hainelor vechi. La urma urmei, însăși Coco Chanel a spus: „Cu patru perechi de pantofi pot călători în lume”. Nu, nu vom contrazice fashion iconul modei, ci pornim chiar de la această idee.

1. Spre Provence

Mocasinii din piele cu tălpi mai groase din cauciuc sunt perfecți pentru a crea un aspect mai sportiv și confortabil, dar elegant. Elementele de bază trebuie să fie lejere, bermude monocromatice (de preferință până la genunchi). Iar în partea de sus a ținutei, aveți libertate deplină. Adăugarea unui sacou polo este potrivit pentru o după-amiază fierbinte, în timp ce un pulover larg e potrivit pentru o seară caldă. Ambele stiluri vor fi perfecte pentru o plimbare în Marsilia plină de viață și in fermecătorul Roussillon.

Boots Gino Rossi: 149,90 lei

(P) Călătorește cu stil și descoperă trendurile Gino Rossi  în moda masculină

2. Riviera franceză

Suntem aproape de Coasta de Azur. În anii 60 și 70, aici au venit în vacanță cele mai mari vedete ale cinematografiei europene, de la Alain Delon la Marcello Mastroianni. Bogata tradiție cinematografică din regiune necesită un cod vestimentar puțin mai șic. Aici sunt de folos mocasinii din piele de căprioară bleumarin. Vor merge perfect cu pantalonii chinoș și o cămașă din in. Pe de altă parte, cu pantaloni țigaretă, cămașă și jachetă vor fi perfecți pentru o cină elegantă și romantică.

Boots Gino Rossi: 159,90 lei

(P) Călătorește cu stil și descoperă trendurile Gino Rossi  în moda masculină

3. Dolce vita

Plajă, palmieri, paste. Clima lejeră, dar foarte elegantă din sudul Italiei este cel mai bine sărbătorită în espadrile confortabile. Cele din piele subțire vor fi perfecte atât pe plajă, cât și pe străzile pitorești din Capri sau Positano. Cu cât stilul este mai clasic, cu atât mai bine. Puteți merge la prânz în pantaloni scurți și tricou sau în blugi lejeri și tricou pentru a arăta elegant în timpul aperitivului de după-amiază.

Boots Gino Rossi: 349,90 lei

(P) Călătorește cu stil și descoperă trendurile Gino Rossi  în moda masculină
4. M de la Mykonos

Sandalele din piele neagră în stil grecesc (foarte la modă acum) vor fi perfecte pentru cucerirea Greciei. Acest model va merge bine cu stilizări minimaliste. Atunci când este combinat cu o cămașă neagră cu mânecă scurtă și bermude largi, veți crea o siluetă direct desprinsă de pe podiumurile de modă ale lumii, iar cu pantaloni lungi, largi și un tricou cu mânecă lungă în dungi albe și bleumarin – un aspect marin, de vară, perfect pentru o petrecere în Mykonos.

Sandale Gino Rossi: 114,90 lei

(P) Călătorește cu stil și descoperă trendurile Gino Rossi  în moda masculină

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter