(P) Bucură-te de luxul și răsfățul tratamentelor spa, anti-îmbătrânire, chiar în confortul casei tale

De Unica.ro, pe
Odată cu scăderea temperaturilor, corpul nostru are nevoie de mai multă atenție. Pe lângă alimentația echilibrată și hidratarea corespunzătoare, absolut necesare, sezonul rece e momentul perfect și pentru răsfăț. Descoperă cum îți poți îngriji pielea exact ca la spa, dar în confortul casei tale!

O nouă eră a frumuseții

Ce-ai spune dacă ai putea să beneficiezi de o experiență spa de lux, chiar la tine acasă? Descoperă ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II, un sistem de beauty impresionant, dedicat întregului corp, care promite să-ți ofere o experiență senzațională.

Bazat pe o descoperire științifică fără precedent, ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II este un sistem micuț, inteligent și puternic, ușor de utilizat, care te va ajuta să arăți mai fresh ca oricând, în acest sezon rece. Cu un ecran mare și luminos, foarte practic, și dotat cu conductori inter-schimbabili pentru faţă, scalp și corp, ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II te va ajuta să-ți revigorezi întregul corp, să ai o piele mai catifelată și un ten mai luminos, să scapi de ridurile și liniile fine, să ai un păr mai strălucitor, mai bogat, și să te simți mai bine în corpul tău.

galvanic spa

Cum funcționează ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II

Sistemul ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II funcționează pe baza unor curenți brevetați, autoreglabili și a unor conductori interschimbabili, care pot fi folosiți exclusiv cu produsele special formulate de la Nu Skin® și care facilitează transportul de ingrediente cheie în piele.

Șterge semnele îmbătrânirii de pe chipul tău

Prin conductorul ageLOC®, special conceput pentru față, care se folosește împreună de gelurile faciale Nu Skin Galvanic Spa System cu ageLOC®, pielea primește de până la patru ori mai multe ingrediente active, decât prin simpla aplicare a produsului cosmetic, devenind astfel revigorată, strălucitoare și catifelată. Semnele îmbătrânirii sunt șterse de pe față chiar de la primele utilizări.

Cercetările de laborator arată că tehnologia cu curenți galvanici, adică exact tehnologia din spatele sistemului ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II, îmbunătățește furnizarea de ingrediente anti-îmbătrânire către piele.

Revitalizează părul și îi oferă un aspect mai bogat

Prin conductorul ageLOC®, special conceput pentru scalp, cu aspect de pieptene, părul va avea un aspect mai sănătos, mai bogat și o textură complet schimbată. Sistemul facilitează contactul dintre ingredientele cheie ale tratamentului Nutriol® Hair Fitness Treatment și scalp, rezultatele putând fi văzute într-un timp foarte scurt.

Redefinește contururile corpului 

Conductorul ageLOC® special creat pentru corp are un capăt rotund, pentru o utilizare ușoară, împreună cu produsele dedicate de la Nu Skin®. Rezultatele sunt uimitoare – aspectul celulitei este redus, pielea e mai catifelată, mai tonifiată, contururile corpului sunt redefinite.

Cui îi este dedicat ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II

Sistemul poate fi utilizat atât de către femei, cât și de către bărbați, în special de către persoanele între 25 – 65 ani, preocupate de aspectul lor și interesate de tratamentele de calitate spa.

Ce trebuie să mai știi despre ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II

  • Este un instrument intuitiv, durata și polaritatea fiind pre-programate automat, pentru a se potrivi perfect cu programul pe care îl alegi.
  • Are o formă ergonomică specială, astfel încât orice conductor ageLOC® ai folosi, acesta rămâne în permanență în contact cu pielea și cu produsul cosmetic folosit.
  • Are un ecran LCD luminat, care include o pictogramă de fundal pentru a-ți semnala modul activ.
  • Se ajustează imediat pe pielea persoanei care îl folosește, livrând cantitatea potrivită de curent.
  •  Include indicații audio, semnalând la fiecare 10 secunde și anunțându-te când bateria se descarcă sau când tratamentul s-a încheiat.
  • Funcționează pe baterii, așadar nu depinzi de priză, cabluri sau adaptoare.
  • Are o garanție de doi ani.

https://www.nuskin.com/content/nuskin/en_RO/home.html

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter