(P) BaByliss Paris ti-a pregatit reduceri speciale de Black Friday!

De unica, pe

În perioada 16-18 noiembrie 2018, te așteptăm pe site-ul oficial al BaByliss România pentru parada reducerilor de Black Friday la beauty gadget-urile tale preferate. Ai oferte speciale la numai un click distanță, aici.

Păr perfect îndreptat în doar câteva minute cu Steam Pure de la BaByliss

Părul gros sau ondulat beneficiază de un tratament special cu ajutorul celei mai recente inovații de la specialiștii BaByliss, placa de păr cu aburi Steam Pure. Secretul de îndreptare al plăcii Steam Pure sunt micro-vaporii care pătrund imediat structura firului de păr. Astfel, părul este hidratat în profunzime și netezit, cu cea mai mare grijă. Părul tău este neted, moale și strălucitor. Acest beauty gadget de îndreptat cu aburi are plăci ceramice largi, cu un pieptene detașabil: ideal pentru părul lung, gros sau creț.

Bucle și păr drept cu același beauty gadget, placa 2în1 Pure Metal

(P) BaByliss Paris ti-a pregatit reduceri speciale de Black Friday!

Versatilitatea este caracteristica principală a plăcii de păr 2 în 1 Pure Metal. placa de păr cu înveliș ceramic te ajută să îți schimbi look-ul în doar câteva minute. Poți avea părul perfect drept sau cu onduleuri seducătoare și asta fără ajutorul unui profesionist, chiar la tine acasă. Trecerea de la bucle și onduleuri la un păr drept a devenit o plăcere, aproape o joacă, dacă te gândești că le poți obține cu un singur beauty gadget. Placa de păr de la BaByliss Paris este gata de utilizare în doar 15 secunde. În funcție de tipul de păr poți alege una dintre cele 5 trepte de temperatură (de la 150 la 230 grade). Fie că ai păr fin, deteriorat sau rebel și rezistent la coafare, placa de păr 2în1 Pure Metal îmblânzește și cea mai neascultătoare podoabă capilară. Pentru o monitorizare exactă a temperaturii, placa 2în1 Pure Metal dispunde de un ecran LED.

Poți avea părul perfect drept sau cu onduleuri seducătoare și asta fără ajutorul unui profesionist, chiar la tine acasă. Alege BaByliss România! http://bit.ly/2OIqRxK

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter