(P) Asigură-ţi un somn liniştit pe tot parcursul nopţii cu perna potrivită

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 octombrie 2019, 11:14

Un somn bun te binedispune și-ți dă energia necesară pentru a te ocupa de toate treburile de a doua zi, așa că nu-l neglija! Bucură-te de vise plăcute cu ajutorul pernei potrivite!

De multe ori, atunci când alegi pentru dormitor patul și salteaua potrivite, nu te gândești și la perne și iei din raft ce găsești, pentru ca mai apoi să te foiești toată noaptea din cauza pernelor neconfortabile. Dar nu trebuie să te chinuiești dormind pe o pernă de slabă calitate sau chiar fără pernă, în cazul unora, ci documentează-te și alege în cunoștință de cauză perna potrivită ție și partenerului tău! 

(P) Asigură-ţi un somn liniştit pe tot parcursul nopţii cu perna potrivită

Ce se întâmplă când dormi pe perna nepotrivită

O pernă care nu-ți asigură confortul necesar nu face decât să te jeneze în timpul somnului și a doua zi să te trezești cu dureri de cap, dureri de gât, amorțeală a mâinilor, umerilor sau a brațelor. În plus, o pernă care nu este de calitate îți poate agrava și anumite probleme de sănătate deja existente, cum ar fi afecțiunile coloanei vertebrale. 

Așa alegi cea mai bună pernă

Alegerea pernei este bine să se facă în funcție de poziția de somn a fiecăruia. De exemplu, dacă dormi pe spate, ai nevoie de o pernă mai subțire, dacă dormi într-o parte, ai nevoie de o pernă mai fermă, iar dacă dormi pe burtă, ai nevoie de o pernă foarte subțire.

Foarte important este și materialul din care este confecționată perna, mai ales că în prezent se găsesc în comerț o mulțime de perne realizate din compoziții diferite, în funcție de nevoile fiecăruia. Există perne din spumă cu memorie, din umplutură de fibră sau din poliester. Dacă ești în căutarea unei perne de cea mai bună calitate, atunci alege din oferta Magniflex. Aici găsești o gamă variată de oferte perne, realizate din materiale de înaltă calitate. De exemplu, Relano Memory este o pernă ortopedică fabricată din spumă cu memorie 100% și husă cu tratament antibacterian. Perna din spumă cu memorie este potrivită pentru toate pozițiile de dormit.

Spuma cu memorie reacționează la greutate și la căldură, asigurând o poziție corectă a capului și a gâtului. Înlătură tensiunea și reduce mișcarea din timpul somnului. Husa cu fermoar din material textil de calitate superioară conferă o senzație plăcută, de moale, și prospețime pe timpul verii și căldură pe timpul iernii. Spuma cu memorie este un material extrem de elastic, o invenție NASA, care reacționează la greutate și căldură luând perfect forma corpului. Acest lucru îți permite să te relaxezi și limitează cu până la 80% întoarcerile din timpul somnului, contribuind la obținerea unui somn confortabil.

O altă pernă de calitate excepțională este perna Riviera creată de celebrul designer Pierre Cardin. Este o pernă ortopedică, fabricată din spumă cu memorie 100% și husă din material textil de lux cu tratament antibacterian. Husa elegantă din material rafinat semnat de designerul Pierre Cardin este prevăzută cu fermoar pentru o igienă și întreținere ușoară.

 Știai că

…de-a lungul timpului pernele vechi strâng în țesătura lor piele moartă, mucegai, ciuperci, praf și acarieni? De aceea e recomandat să-ți schimbi pernele o dată la 2-3 ani!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter