(P) Afla cum poti vindeca bolile considerate incurabile cu ajutorul ceaiurilor naturiste

De unica, pe Ultimul update Luni, 25 noiembrie 2019, 13:35

O veste excelenta vine din partea unui specialist in studiul plantelor medicinale! Afectiuni extrem de grave precum psoriazis, lupus sau vitiligo pot fi vindecate cu ajutorul medicinei naturiste! 

Dupa indelungi cercetari ale plantelor cu efecte terapeutice, un roman a descoperit leacul pentru boli pe care medicii sustin ca nu le pot vindeca, ci doar le pot controla partial evolutia. Marin Giurea a creat tratamente naturiste cu care au reusit deja sa vindece o multime de oameni. Sunt pacienti care pana sa il intalneasca erau convinsi ca nu mai au nicio speranta sa scape de bolile care ii macinau.

3 boli grave si-au gasit leacul

(P) Afla cum poti vindeca bolile considerate incurabile cu ajutorul ceaiurilor naturiste

Marin Giurea a fost la randul sau pacient. A fost diagnosticat, in urma cu mai bine de trei decenii, cu Lupus Eritematos, o afectiune extrem de grava care ii punea viata in pericol. A urmat tratamentele prescrise de medici, insa in loc sa se vindece, boala devenea tot mai agresiva. Asa a ajuns la concluzia ca singura vindecare posibila trebuie sa vina din natura. A inceput sa studieze plantele medicinale si si-a creat propria combinatie de plante cu ajutorul carora a reusit sa invinga Lupusul! 

A fost momentul in care a realizat ca trebuie sa impartaseasca experienta sa cu toti cei suferinzi. Asa a luat nastere gama de ceaiuri AMEC, concepute pentru a trata trei dintre afectiunile grave ale pielii pentru care medicina clasica nu a gasit deocamdata un leac!

Psoriazis

Plecand de la ideea ca tratamentul se face indepartand cauza care intretine boala, gama de ceaiuri AMEC trateaza organele interne afectate, nu pielea. Ceaiul AMEC Psoriazis are in compozitia sa 12 plante medicinale, printre care Coada calului, Coada Soricelului, Urzica vie, Cicoare, Frunze mesteacan, Sinziana si Papadie. Aceasta combinatie ajuta la ameliorarea cu pana la 99% a cauzelor care intretin simptomele persoanelor diagnosticate cu Psoriazis, conducand la involutia si retragerea eruptiilor cutanate aparute pe corp.

Lupus

In mod 100% natural poate fi vindecat si Lupusul, o tulburare a sistemului imunitar in urma careia sunt atacate tesuturile sanatoase ducand la aparitia inflamatiilor si a leziunilor tisulare atat de deranjante. Cu ajutorul Ceaiului AMEC Lupus, toate simptomele sunt ameliorate in cel mult un an de tratament. Ceaiul contine un amestec de plante cu efect miraculos, precum  Urzica vie, Turita mare, Cicoare, Sinziana, Traista ciobanului sau Sulfina.

Vitiligo

Vitiligo este una dintre afectiunile cu efecte extrem de vizibile la nivelul tenului si al mainilor, in special, adica al zonelor expuse, fapt care creeaza frustrare si alienare in randul celor care sufera de aceasta boala. Tocmai de aceea este foarte important ca ea sa fie tratata cat mai degraba cu putinta. Si in acest caz vine in ajutor ceaiul AMEC Vitiligo, conceput special pentru a elimina toxinele din organism si pentru a ajuta la refacerea pigmentului natural al pielii.

Recomandari importante

Pentru ca aceste ceaiuri detoxifiante sa aiba efectul scontat, specialistul Marin Giurea recomanda ca perioada de administrare sa fie intre 6 si 12 luni, in functie de gravitatea bolii, dar si respectarea cu strictete a unui regim alimentar. Astfel, este obligatoriu ca pe durata tratamentului sa fie excluse din alimentatie o serie de alimente precum otet, condimente, sucuri acidulate, citrice, ciocolata, zahar si dulciuri in exces, grasimi, afumaturi, mezeluri sarate. De asemenea, este interzis consumul de alcool.

Marturiile celor care s-au vindecat in urma tratamentelor cu ceaiurile AMEC sunt dovada clara ca efectele acestora sunt incontestabile. Asadar, cata vreme exista ceaiuri cu care te poti vindeca singur, apeleaza cu incredere la ele. Medicina naturista, veche de peste 5.000 de ani, isi dovedeste si acum efectele! 

Atentie! Aceste ceaiuri sunt suplimente alimentare si nu inlocuiesc o alimentatie normala.

#PSORIAZIS #VITILIGO #LUPUS

https://www.ceaiuridinplante.ro/

https://www.facebook.com/

https://www.instagram.com/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter