(P) 9 motive pentru a alege servicii de hosting WordPress pentru site-ul tău în anul 2020

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 iunie 2020, 15:46

În spatele fiecărui website de succes există un serviciu de găzduire profesional. Acesta este motorul care alimentează întreaga afacere și chiar dacă vizitatorii website-ului respectiv probabil că nu vor afla niciodată detalii în legătură cu identitatea lui, el este vital pentru buna funcționare a site-ului. Cu cât acest serviciu de găzduire este mai sigur și nu creează probleme, cu atât traficul de pe website este mai stabil și are toate șansele să crească. 

În ceea ce privește website-urile dezvoltate pe platforma WordPress, cel mai popular sistem de administrare a conținutului online, îți recomandăm să investești într-un hosting WordPress de la simplenet.ro deoarece îți aduce cele mai multe avantaje. Iată 9 din acestea, valabile și pentru anul 2020!

De ce să optezi pentru hosting WordPress în anul 2020?

#1 Suport din partea experților WordPress

Este mai simplu să contactezi serviciul de suport al unei companii de hosting cu care colaborezi când și tu și operatorul care îți va răspunde sunteți pe aceeași pagină. Iar dacă optezi pentru hosting WordPress e clar că nimeni altcineva cu excepția unui expert în această platformă nu poate fi la celălalt capăt al dialogului.

#2 Securitate maximă 

Chiar dacă nu ai avut probleme cu securitatea până în prezent, e bine de știut că paza bună trece primejdia rea și niciodată nu strică să-ți iei niște măsuri suplimentare de protecție. Nimic din această lume nu te asigură complet împotriva atacurilor cibernetice, dar cu hosting WordPress dedicat există infinit mai puține șanse de a cădea victimă unui astfel de incident.

#3 Viteză mai mare, performanțe mai bune

Se spune că în ziua de azi, răbdarea tinerilor durează aproximativ… 3 secunde! Aproape nimeni nu este dispus să aștepte mai mult pentru a citi un articol și dacă website-ului tău îi ia mai mult să se încarce, ai putea pierde trafic consistent. Pe de altă parte, cu hosting WordPress nu ai de ce să-ți faci griji nici în această privință!

#4 Backup la zi

Pentru orice eventualitate, este bine să-ți faci backup zilnic la website-ul tău. Iar cu hosting WordPress de la simplenet.ro poți să uiți de această grijă deoarece datele tale se salvează pe servere externe și pot fi restaurate rapid.

#5 Certificate SSL gratuite

Știi acel mic lăcățel din fața adresei tale web? Este dovada că ai un certificat SSL valabil și cele mai multe servicii de găzduire WordPress îți oferă unul gratuit! Odată ce a fost instalat, s-ar putea să uiți de existența lui. Dar dacă nu l-ai avea, ori de câte ori cineva ar încerca să-ți acceseze website-ul, motoarele de căutare s-ar comporta ca și cum în spatele link-urilor tale s-ar afla o mare amenințare, descurajând total accesul.

#6 Administrare facilă

Nu va trebui să treci de la un furnizor de servicii la altul și să înveți particularitățile tuturor partenerilor dacă ai un website cu găzduire WordPress deoarece lucrurile de care ai nevoie le vei găsi pe toate într-un singur loc. Pe lângă o interfață intuitivă și simplu de folosit, cu hosting WordPress ai avantajul că site-ul tău va fi mereu upgradat la ultima versiune WordPress.

#7 Acces la unelte folositoare

Indiferent dacă îți construiești un website de la zero sau cureți puțin unul pe care îl ai deja, este bine să ai acces permanent la panoul de administrare. Mai ales dacă le ai într-o oarecare măsură cu programarea, îi va fi mult mai comod să te ocupi și singur de problemelele simple decât să contactezi mereu serviciul de suport.

#8 Mai puține module

WordPress este o platformă cu o mulțime de module folositoare. Dar dacă vrei să ai un site rapid, este bine să folosești cât mai puține astfel de programe. Iar dacă apelezi la un serviciu de găzduire WordPress poți să faci puțină curățenie deoarece nu ai nevoie pentru site-ul tău de module de backup, caching, securitate sau care să-i îmbunătățească performanțele.

#9 Site picat? Niciodată!

Colaborând cu un serviciu de găzduire WordPress nu vei ști vreodată ce înseamnă să ai un site picat. Partenerii tăi sunt niște profesioniști care își fac treaba fără loc de reproș și datorită lor tu te poți concentra pe ceea ce contează: afacerea ta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter