(P) 6 obiecte vestimentare ce nu trebuie să lipsească din bagajul de vară al unei femei

Ultimul update Sâmbătă, 14 august 2021, 17:09

Imediat după perioada reducerilor din magazine, concediul este poate cel mai așteptat moment al anului. Uneori te poți simți ușor copleșită de multitudinea de haine pe care ai vrea să le iei cu tine în vacanță și nu poți. Cu toate acestea, cu puțină organizare, te poți rezuma la doar câteva obiecte vestimentare potrivite, care îți vor aduce bucurie și un bagaj mai ușor.

În rândurile următoare am pregătit o listă cu șase obiecte ce nu trebuie să-ți lipsească, de la pantaloni, rochii, tricouri și până la sandale de damă care, toate combinate, te vor ajuta să ai cele mai chic ținute pentru vacanță.

Obiecte vestimentare ce nu trebuie să lipsească din bagaj

  1. O pereche de pantaloni lungi sau scurți

Pantalonii sunt alegerea ideală atât pentru destinațiile mai răcoroase, cât și pentru cele însorite. În anotimpul cald pot fi din voal, in sau bumbac, astfel încât să îți ofere libertate de mișcare și să te simți bine în ei. Îi poți asorta atât cu tricouri, cât și cu cămăși, dar și cu sandale sau balerini.

  1. Multe tricouri colorate

Tricoul este poate cel mai versatil obiect vestimentar pe care îl poți avea în garderobă. În magazine găsești multe modele, în culori și pattern-uri diverse. Tricourile din bumbac și in sunt tare potrivite pentru sezonul cald și, în plus, le poți asorta aproape la orice. Nu ezita să-ți pui câteva în bagaj. 

(P) 6 obiecte vestimentare ce nu trebuie să lipsească din bagajul de vară al unei femei
  1. Cămășile pot fi luate și în vacanță

Când spui „cămăși” cu siguranță mintea îți fuge la cele în stil office. Însă sunt atâtea modele casual, în culori diverse și cu modele variate, încât le poți purta chiar și în vacanță. Poți să le asortezi cu o pereche de pantaloni și cu niște sandale, dar o poți pune și pe deasupra unei rochii în serile mai răcoroase.

  1. Rochia cea de toate zilele

Dacă o fustă poate să lipsească din bagajul de vacanță, rochia este acel obiect vestimentar obligatoriu de luat în concediu. Aceasta poate fi simplă, vaporoasă, într-o singură culoare sau în stil boho. Important este să te simți bine în ea și să o porți așa cum îți dorești, accesorizată sau nu, cu sandale, saboți sau balerini. 

(P) 6 obiecte vestimentare ce nu trebuie să lipsească din bagajul de vară al unei femei
  1. Nu uita de perechile confortabile de încălțăminte

În funcție de hainele pe care alegi să pui în bagaj, alege și perechile de încălțăminte potrivite. Dacă nu știi ce sandale se poartă vara, astfel încât să se potrivească atât cu rochia, cât și cu perechea de pantaloni sau cu cămașa puse deja în bagaj, poți să te uiți la sandalele de damă pe care Modlet.ro le are în ofertă. Sunt confortabile și super versatile.

  1. Măști de față cu stil

Nu mai este o noutate faptul că indiferent ce oraș sau țară alegi să vizitezi, ai nevoie să porți masca în interiorul locațiilor, uneori poate chiar și în exterior. Pentru că masca chirurgicală nu este așa ușor de asortat, mai ales atunci când porți o ținută elegantă sau de vacanță, poți opta pentru măștile realizate din materiale textile, brodate sau imprimate, care vor aduce ținutei un plus de stil. Chiar și așa, recomandarea OMS este ca masca textilă să aibă trei straturi de protecție și să nu aibă valvă.

În concluzie, atunci când pleci în vacanță nu este nevoie să îți iei întregul dulap după tine pentru a arăta bine. Selectează obiectele vestimentare preferate, accesoriile și perechile de încălțăminte, pregătește câteva ținute înainte de a face bagajul pentru a vedea cum poți combina hainele și realizează câteva fotografii. Astfel, în concediu îți va fi mult mai ușor să te pregătești.

Sursa foto: Unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter