(P) 4 sfaturi de la Gerocossen pentru o vopsire corectă a părului

De unica, pe Ultimul update Joi, 28 iunie 2018, 16:39

Femeile au fost preocupate întotdeauna de diferite modalități prin care să se mențină tinere și frumoase, astfel că au căutat tot felul de soluții care să le scoată în evidență particularitățile feminine. Vopsirea părului este unul dintre cele mai vechi trucuri de frumuseţe la care recurg femeile din întreaga lume.

Având în vedere multitudinea de produse existente pe piața de cosmetice, alegerea unei vopsele de calitate devine o adevărată provocare. Mai mult decât atât, există o sumedenie de nuanțe de vopsele de păr, astfel că procesul de selecție devine tot mai greu.

Atunci când te-ai hotărât să-ți vopsești părul ar fi indicat să acorzi maximă atenție produselor pe care le utilizezi, nu doar procesului în sine, altfel riști să-ți deteriorezi podoaba capilară. Şi cum întotdeauna e mai bine să previi decât să tratezi, alegerea unor cosmetice care să nu-ți distrugă structura firului de păr devine o necesitate dacă îți dorești un păr sănătos, plin de vitalitate și volum.

Vopsea de calitate la un preț decent

Compania Gerocossen are o experiență de peste 27 de ani în producerea cosmeticelor românești, oferind femeilor soluții de îngrijire complete.

De altfel, produsele concepute de Gerocossen sunt îmbunătățite în permanență, compania utilizând tehnologii de ultimă generație și respectând cele mai înalte standarde de testare și control al calității.

Nu doar femeile din România se bucură de beneficiile pe care le oferă cosmeticele Gerocossen, ci și femei din țări precum SUA, Italia, Maroc, Emiratele Arabe Unite, Japonia sau Franța au devenit cliente fidele ale companiei românești, fiind mulțumite de rezultatele uimitoare ale acestor produse.

O echipă întreagă de specialiști dedicată continuu muncii de cercetare contribuie la dezvoltarea produselor Gerocossen, conferindu-le garanția calității superioare. Pe site-ul magazinului online poți găsi o gamă variată de vopsele de păr la un preț convenabil. Fiecare dintre aceste produse protejează structura firului de păr, conferindu-i o strălucire aparte.

Pentru unele femei, vopsitul acasă se dovedește a fi o adevărată corvoadă, motiv pentru care aleg să meargă la un salon de înfrumusețare. De multe ori, însă, investițiile făcute – fie că vorbim despre timp, fie că vorbim despre bani – nu oferă rezultatele dorite.

Așadar, vopsitul acasă se poate transforma într-o activitate chiar plăcută dacă respecți cu strictețe instrucțiunile prezentate în kitul produsului. De asemenea, iată câteva sfaturi pe care le poți urma atunci când te vopsești acasă:

Ține cont de nuanța pe care o ai la păr, nu de culoarea afișată pe cutie.

Nu de puține ori s-a întâmplat să alegem vopseaua de păr în funcție de imaginea de pe cutie, crezând că vom obține aceleași rezultate.

Altminteri, efectele depind de mai multe considerente – fie că este vorba despre vopseaua folosită anterior, fie despre culoarea naturală a părului tău – acești factori pot influența calitatea nuanței obținute.

De obicei, găsești un tabel de culori pe spatele kitului de vopsea de păr care te poate ajuta să îți faci o idee despre cum va arăta rezultatul final.

Realizează un test de alergie înainte cu 24 de ore de a aplica vopseaua de păr!

Oricât de bune ar fi produsele folosite, fiecare persoană are un organism diferit ce poate avea reacții diferite, chiar dacă am mai utilizat produsul în cauză.Tocmai de aceea, este indicat să faci un mini test pe o porțiune mică de piele – pe ceafă sau după ureche. În cazul în care apar diferite afecțiuni – mâncărimi, iritații, eczeme – ar fi bine să renunți la folosirea respectivei vopsele.

Nu este recomandată prelungirea timpului de acționare al vopselei!

Dacă părul nu are nuanța dorită și îți dorești o intensitate mai mare, ai putea să aștepți minim o lună până la revopsire. Nu se recomandă să prelungim timpul de așteptare atunci când ne vopsim pentru a avea o culoare intensă, ci trebuie să respectăm întocmai instrucțiunile de utilizare.

În caz contrar, prelungirea timpului de acționare ne poate afecta structura firului de păr. De obicei, timpul de așteptare este de aproximativ 25 minute, iar dacă podoaba capilară are mai multe fire de păr alb, putem aștepta maxim 45 minute. De asemenea, pentru vopsirea rădăcinilor este indicat să stăm aproximativ 30 minute.

Nu folosi vopsea de păr pe gene sau sprâncene!

Multe femei aleg să se vopsească într-o nuanță total opusă de cea naturală, astfel creându-se o discrepanță majoră între sprâncene și nuanța părului. Așadar, dacă vei vrea să îți vopsești sprâncenele sau genele, există anumite produse pe piață concepute special pentru aceste zone. Dacă totuși nu vrei să aplici singură vopsea pe sprâncene, ai putea apela la serviciile profesionale ale unui salon de înfrumusețare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter