(P) 12 motive să folosești măști de păr

De unica, pe

Deși masca de păr a intrat de ceva vreme în arsenalul nostru de frumusețe, nu apelăm la ea atât de des pe cât ar trebui. Motivul? Ne este teamă că ne va îngrășa părul sau că îl va încărca prea tare.

Însă specialiștii sunt de părere că, atunci când mizezi pe produsele potrivite, masca de păr chiar poate deveni acel miracol de frumusețe de care ai nevoie. Și dacă încă mai ai îndoieli în legătură cu utilizarea acestui super produs, îți oferim în rândurile de mai jos cele mai bune motive pentru a dezvolta o relație armonioasă cu măștile de păr!

Măștile de păr, secretul părului superb: de ce ai nevoie de ele

O mască de păr concepută anume pentru nevoile părului tău îl va hidrata în profunzime, îi va conferi moliciune și strălucire și, în plus, va avea grijă să rezolve exact acele probleme specifice care îi compromit aspectul impecabil. Atunci când alegi produsul de care ai nevoie, vei vedea că efectele vor fi magice, de-a dreptul!

Iată care sunt cele mai bune motive pentru a integra de acum înainte o mască în ritualul tău de beauty!

Masca de păr îți hidratează părul mai eficient decât un balsam. Știm că lipsa de hidratare este motivul pentru care părul se rupe mai repede, dar știai că este și principala cauză a lipsei de strălucire și a aspectului tern care te scoate din minți? Dacă părul tău are un aspect poros, cu vârfuri casante și e imposibil de aranjat, ai nevoie de o mască pentru păr uscat! Nouă ne place Masca pentru păr foarte uscat sau degradat Alfaparf Salone Supreme Mask, cu proteine din lapte și grâu.

(P) 12 motive să folosești măști de păr

Masca de păr are capacitatea de a recondiționa cuticula în profunzime. Atunci când părul tău e extrem de degradat, duoul șampon și balsam nu mai poate face față. Cu totul alta este situația măștii de păr: aceasta e special concepută pentru a repara, a recondiționa și a restabili nivelul de hidratare în cuticulă. Ai nevoie de un produs care să vizeze tocmai reconstrucția firului de păr, așa cum este Masca Rebirth de la Oyster, ce conține cheratină și un mix ayurveda cu ulei de măsline, susan și henna.

(P) 12 motive să folosești măști de păr

Măștile pentru păr redau strălucirea demult visată. Dacă părul pare lipsit de viață, deși nu îl vopsești și nici nu folosești aparate și produse de styling, e foarte probabil să îi lipsească hidratarea. Dar o mască de păr face mai mult de atât: sunt variante create pentru a intensifica luminozitatea cuticulei, ce folosesc ingrediente și tehnici specifice. Oferă părului tău șansa luminozității extreme cu ajutorul Măștii de strălucire Alfaparf Semi Di Lino Diamond Illuminating Mask.

(P) 12 motive să folosești măști de păr

Masca de păr susține creșterea firului. După o perioadă în care a dominat, bobul a fost înlocuit în 2018 de șuvițele lungi de Rapunzel. Însă, dacă nu dorești să apelezi la extensii, așteptarea e nimicitoare. Părul crește în propriul ritm, dar specialiștii consideră că un rol important este jucat și de starea vârfurilor tale: cu cât acestea sunt mai degradate, cu atât părul va risca să rămână pentru totdeauna la aceeași lungime. Repară situația cu o mască fortifiantă, precum L’OREAL Inforcer Mask, ce reface părul deteriorat, îi conferă rezistenţă și are acțiune anti-rupere.

(P) 12 motive să folosești măști de păr

Masca pentru păr prelungește rezistența culorii. Tocmai te-ai vopsit și ești îndrăgostită de nuanța părului tău? Din păcate, te amenință fenomenul estompării, predilect la șuvițele colorate. O mască parte dintr-o gamă de protecție a părului vopsit va prelungi viața culorii tale, îi va intensifica strălucirea și va recondiționa în profunzime cuticula atacată de pigmenții nuanțatori. Este exact ceea ce face Masca pentru părul vopsit KEUNE CARE Color Brillianz Mask, ce are la bază tehnologia Color Sealing pentru rezistență de efect a nuanței de păr.

(P) 12 motive să folosești măști de păr

O mască de păr e ideală pentru a reda frumusețea părului decolorat. Fie că ai recurs la acest gest dăunător părului pentru a te putea bucura de o nuanță seducătoare de platină sau ai apelat la decolorare doar localizat, ca să obții frumoasele șuvițe din tehnica balayage, masca de păr îți va sări în ajutor. Specialiștii te sfătuiesc să optezi pentru o mască de păr special dedicată blondului: Alfaparf That’s It Grey Blonde Parade hrănește în profunzime și conține și pigmenți ce reflectă lumina, intensificând strălucirea părului tău.

(P) 12 motive să folosești măști de păr

Aplicarea măștii de păr e un moment de răsfăț. Din păcate, prinse în această viață agitată, uităm de multe ori să ne răsfățăm așa cum merităm. Mai grav este că am început să percepem și acele gesturi menite de a ne relaxa ca pe obligații. De fapt, o mască pentru păr reprezintă un cadou pe care ți-l faci! Aplic-o într-o dimineață de sâmbătă, prinde-ți părul în coc și bucură-te de potențialul ei de hidratare în timp ce îți bei cafeaua pe balcon. La fel de bine o poți folosi în baie, scufundată în apa aromată și citind revista ta preferată. Optează pentru un produs luxuriant, așa cum este L’OREAL SE MYTHIC OIL MASK FINE, îmbogățită cu ulei de argan și cu ulei din semințe de bumbac.

(P) 12 motive să folosești măști de păr

 

Podoaba capilară e mai ușor de aranjat grație măștilor de păr. După ce te speli pe cap ești obligată să folosești o mulțime de produse de styling din cauza faptului că părul tău refuză să stea așa cum îți dorești? O mască pentru păr va ușura această situație. Hidratează în profunzime și lasă părul moale și mătăsos, strălucitor și ușor de aranjat, astfel că ție îți va fi foarte ușor să îl stilizezi. Renunță să te mai usuci cu foenul și folosește un produs pentru păr rebel, așa cum este WELLA SP SMOOTHEN MASK, cu ulei de avocado, zeină și extract de cașmir.

(P) 12 motive să folosești măști de păr

Te poate salva de un tuns. Părul tău e atât de deteriorat încât ești convinsă de faptul că nimeni și nimic nu îl va mai putea salva de la întâlnirea cu foarfeca de păr? Nu pretindem că le știm pe toate, dar o mască pentru părul ultra deteriorat și subțiat, de care ai uitat să mai ai grijă, poate face minuni. Înainte să îți faci o programare nedorită la salon, mai bine incearcă puterile Măștii pentru păr foarte deteriorat Kerastase Resistance Therapiste.

(P) 12 motive să folosești măști de păr

Te poate scăpa de mătreață. Atunci când ne confruntăm cu una dintre cele mai neplăcute probleme estetice din toate timpurile, tindem să apelăm doar la un șampon pentru a o remedia. Însă există și măști de păr care combat mătreața. WELLA SP CLEAR SCALP MASK e una dintre ele: e wow, mai ales că elimină mătreața indiferent de cauza care a provocat-o.

(P) 12 motive să folosești măști de păr

Măștile de păr au grijă de buclele tale. Fetele cu părul creț sunt niște răsfățate ale sorții…sau cel puțin așa considerăm până ce ajungem în pielea uneia dintre ele. Adevărul este că podoaba capilară cu bucle de înger e mai dificil de îngrijit decât părul drept. O mască de păr ușoară și totuși ultra hidratantă e tot ce are nevoie. KEUNE CARE Curl Control Mask conține derivate de origine lemnoasă care refac forma buclelor și un potențial uriaș pentru hidratare.

(P) 12 motive să folosești măști de păr

Sau îți lasă podoaba capilară netedă și mătăsoasă. Te afli în spectrul opus, iar femeile te admiră pentru părul tău drept și strălucitor? Dacă vrei să fii protagonista acestui scenariu ideal, tot o mască de păr va fi aliata ta! Apelează la L’OREAL SE LISS UNLIMITED MASK, ce oferă până la cel puțin 4 zile de netezire chiar și în condiții de 80% umiditate.

(P) 12 motive să folosești măști de păr

După cum ai văzut, nu lipsesc deloc argumentele pentru a începe să folosești măști pentru păr! Ai grijă de starea podoabei tale capilare și ea te va răsplăti fiind mai frumoasă ca niciodată!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter