Optează pentru reparații telefoane la sediul fizic sau trimite prin curier 

Telefoanele mobile au o mare contribuție asupra întregii noastre vieți, iar, de cele mai multe ori, când se defectează este o reală problemă. În general, se întâmplă des ca reparațiile să fie efectuate într-o lungă perioadă de timp. În acest caz, fie trebuie să îți cumperi un alt telefon, fie trebuie să stai fără el. Totuși, acest lucru nu este o regulă. 

Poți solicita serviciul de reparatii telefoane în cadrul unui service de calitate, care să soluționeze cât mai rapid problemele pe care le are gadget-ul tău. Acesta este doar la un click distanță, unde poți vedea locațiile unde activează, cât și serviciile pe care le oferă. 

Service-ul GSM le oferă tuturor clienților posibilitatea de a solicita diverse reparații pentru telefoanele mobile. Dispunând de suficiente piese și resurse pentru a-l repara, echipa tehnică garantează soluționarea problemei în mai puțin de o oră. În general, 90% din cazuri sunt rezolvate în 30 de minute, iar clienții preferă să aștepte în incinta service-ului GSM până ce telefonul lor este gata. Așadar, nu mai trebuie să îți faci griji că va trebui să stai mai mult timp fără telefon și nici să fie necesar să cumperi altul. 

Fie că vorbim despre reparatii pentru Samsung sau iPhone, service-ul GSM se poate ocupa de toate problemele. Se poate înlocui bateria, difuzorul, mufa, sticla, display-ul sau se pot face reparații la nivelul plăcii de bază. Aceste servicii se aplică în cazul ambelor branduri. Echipa de specialiști dispune de cunoștințe în domeniu, dar și de piese cu ajutorul cărora telefonul să poată fi reparat în scurt timp pentru fiecare client. 

4 orașe din țară găzduiesc service-ul!

Dacă vrei să beneficiezi de serviciile unui service GSM autorizat, poți merge cu telefonul mobil în București, Cluj Napoca, Brașov și Constanța. În fiecare dintre aceste orașe vei găsi echipe tehnice cu o vastă experiență în domeniu, ce pot soluționa rapid problema telefonului tău. Pe site poți vedea inclusiv prețurile aplicate pentru fiecare tip de reparație. Prețurile sunt influențate de brand, model și dificultatea reparației. Chiar și așa, service-ul este transparent privind costurile pentru orice reparație.

Este important să alegi un service de calitate întotdeauna când este vorba despre telefonul mobil. Foarte multe modele noi necesită cunoștințe și experiență pentru a fi reparate, dar și piese corespunzătoare. În caz contrar, fie reparația va dura mai mult, fie nu va fi efectuată. Așadar, poți comunica problema telefonului tău reprezentanților, iar ei îți vor oferi un timp estimativ de soluționare.

Reparații pe loc, fără prea mult timp de așteptare

Service-ul efectuează reparații, în majoritatea cazurilor, pe loc. Acest lucru înseamnă că se lucrează intens la repararea telefonului tău, prin tehnici noi. În plus, în cadrul acestui service te bucuri totodată și de respectarea intimității. Datele sunt în siguranță, iar la final vei primi și o garanție la reparația efectuată. 

Mai multe detalii despre toate aceste aspecte poți vedea în pagina oficială a service-urilor GSM ori chiar în incinta unuia dintre service-urile din cele 4 orașe menționate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter