O companie de închirieri autocare și microbuze care oferă și servicii de transport la nivel european!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 august 2021, 11:58

TRANSCAR SRL este o companie românească înființată în urmă cu 18 ani, care a reușit de-a lungul timpului, să-i mulțumească chiar și cei mai pretențioși clienți! Într-un mod foarte simplu, puteți contracta cu această companie servicii excelente de inchirieri autocare, servicii de închirieri microbuze, servicii de transport angajați, servicii de transport copii la școală, servicii de transport ecumenic sau transport la aeroport, etc.

Compania operează în municipiul București precum și în județele Ilfov și Teleorman. Parcul auto pe care îl deține este foarte modern, mașinile sunt aproape noi, de tip Mercedes-Benz, IVECO sau Isuzu. Sunt dotate cu toalete on-board, cu instalații de aer condiționat, sisteme moderne de iluminat pentru citit pe timp de noapte și cu sisteme de sonorizare moderne.

Șoferii sunt foarte experimentați, au mulți ani de experiență în spate, sunt foarte amabili atât cu turiștii adulți cât și cu copiii. Pot fi puse la dispoziție autocare și microbuze de capacități diferite! Chiar aveți posibilitatea aici să vă alegeți mașina cu care veți călători!

Serviciile de inchirieri microbuze sunt la fel de avantajoase. Pot fi închiriate atât de către persoane fizice cât și de persoane juridice, pentru vacanțe, pentru călătorii diverse sau pentru evenimente speciale.

Servicii europene de transport copii la școală

TRANSCAR SRL poate răspunde de transportul copiilor la școală, after school, liceu sau alte instituții de învățământ. Indiferent de numărul copiilor, compania dispune de suficiente autocare și microbuze. De asemenea, oferta este valabilă și pentru localitățile care au puține școli în apropiere. Telefonul de contact al companiei este postat pe site-ul transcarsrl.ro. Orice reprezentant vă poate trimite toate detaliile necesare precum și o ofertă de preț pentru serviciile solicitate.

Pentru că este o companie profesionistă, puteți apela la serviciile oferite și în situația în care aveți nevoie de transport în condiții foarte sigure și moderne la aeroport sau de la aeroport. Dacă sunteți proprietarul unei agenții de turism și dacă organizați periodic excursii în străinătate, cu plecare de pe orice aeroport din România, nu este deloc o idee rea să solicitați și oferta acestei companii pentru servicii de transport la aeroport și de la aeroport.

Chiar și companiile care au nevoie de servicii de transport angajați București, Ilfov și Alexandria pot solicita același lucru!

Compania pune la dispoziție toate categoriile de servicii de inchirieri autocare și transport    în localitățile Alexandria, Turnu Măgurele, Zimnicea, Videle și Roșiorii de Vede, precum și în județul Ilfov și în municipiul București.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter