Idei de mese rapide și sănătoase, pentru un stil de viață echilibrat

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Miercuri, 29 iunie 2022, 12:39

E vară și nimeni nu vrea să petreacă prea mult timp în bucătărie, însă cu toții vrem să mâncăm preparate gustoase, sănătoase și să ne menținem în cea mai bună formă.

Anotimpul salatelor ne ușurează mult munca, dar chiar și salatele pot deveni uneori plictisitoare, dacă repeți aceleași rețete la infinit. Mai mult, ce faci atunci când trebuie să pleci rapid de acasă și ai nevoie să iei cu tine prânzul sau gustarea de după amiază?…

Soluția perfectă pentru mese gustoase și variate fie că ești acasă, la birou, la picnic ori în drum spre mare

Da, acum poți mânca preparate gustoase și sănătoase oricând și oriunde! Gama Insalatissime de la Rio Mare este soluția la îndemână pentru orice situație în care fie nu ai timp, fie pur și simplu nu ai chef să pregătești ceva.

Combinațiile variate din ton delicios și legume proaspete sunt preferatele noastre, mai ales pe timpul verii! În primul rând, pentru că nu ne place să facem compromisuri atunci când vine vorba de gust sau de sănătatea noastră. Apoi, știm că și tu ești la fel – vrei să mănânci ceva cu adevărat gustos, care să nu-ți afecteze silueta, chiar dacă e vorba de o masă rapidă.

Indiferent că ești acasă, la birou, la iarbă verde cu prietenii sau în drum spre mare, produsele din gama Insalatissime de la Rio Mare sunt gata de consumat, în orice situație. Conțin doar ton de cea mai bună calitate, legume pentru toate gusturile și ingrediente specifice preparatelor mediteraneene. Și știm deja că dieta mediteraneană a fost votată ani la rând ca fiind cea mai sănătoasă dietă din lume!

Salatele cu ton Insalatissime pot fi consumate ca atare sau utilizate într-o multitudine de combinații. Ambalajul cu folie ISY-PIL este foarte usor de deschis, păstrand prospețimea, aroma și proprietățile nutritive ale ingredientelor, fără conservanți adăugați.

3 rețete rapide și delicioase pe care să le încerci vara aceasta

Îți recomandăm mai jos 3 rețete simple și rapide, pentru a profita din plin de gustul complex al salatelor Insalatissime Rio Mare!

Insalatissime Rio Mare cu linte, spanac baby și felii de portocale

Ingrediente pentru 4 porții: 150g spanac baby, 2 portocale, 4 cutii de Insalatissime Rio Mare cu ton și linte, 2 linguri de ulei de măsline, sare și piper după gust.

Timp de preparare: maxim 5 minute

Spală bine spanacul, curăță portocalele și desfă-le în felii, adaugă conservele de Insalatissime Rio Mare, pune cele două linguri de ulei, sarea și piperul, și amestecă bine. Servește-le preparatul imediat celor dragi, pentru a se bucura de prospețimea gustului delicios.

Noua Rio Mare Insalatissime cu ton RIO Mare și linte conține: ton, linte, morcovi galbeni, morcovi portocalii, roșii. Este ideală pentru cei care îndrăgesc aromele deosebite. Încearca-o alături de salată verde sau împreună cu spanac și felii de portocale.

Pizza super gustoasă și sănătoasă cu Insalatissime Messicana

Ingrediente pentru 4 porții: 2 cutii de Insalatissime Messicana de la Rio Mare, aluat pentru pizza, 400g sos de roșii, 300g mozzarella, 100g brânză Emmentaler rasă sau orice altă brânză preferi, 60ml ulei de măsline, puțin oregano și sare.

Timp de preparare: maxim 40 minute

Încălzește cuptorul la 200 de grade. Amestecă sosul de roșii cu puțin ulei de măsline, cu oregano și cu sare și taie sau dă pe răzătoare mozzarella. Unge o tavă de copt cu puțin ulei, întinde bine aluatul de pizza, apoi pune sosul de roșii deasupra și brânzeturile mozzarella și Emmentaler. Bagă tava la cuptor pentru 20-30 de minute, până când vezi că aluatul este aproape copt. După acest timp, scoate pizza și adaugă deasupra cele 2 cutii de Insalatissime Messicana de la Rio Mare, amestecă ușor ingredientele și mai pune pizza la cuptor 1-2 minute. Poftă bună!

Salata cu ton RIO Mare și amestec mexican conține: ton, fasole roșie, porumb dulce, morcov, ardei iute. Produs in Italia. Este ideală pentru cei care îndrăgesc gusturile deosebite, intense. Încearc-o și pe o felie mare de pâine prăjită, frecată ușor cu usturoi proaspăt.

Insalatissime cușcuș cu salată verde și sâmburi de nucă

Ingrediente pentru 4 porții: 4 cutii de Insalatissime Rio Mare cu ton și cușcuș, 100g salată verde (orice tip preferi), un morcov dat pe răzătoare, o mână de sâmburi de nucă, 2 linguri de ulei de măsline, sare și piper după gust.

Timp de preparare: maxim 10 minute

Taie sâmburii de nucă și prăjește-i puțin într-o tigaie, fără să adaugi ulei sau condimente. Adaugă apoi într-un bol toate ingredientele, pune și sâmburii de nucă rumeniți și completează cu sare și piper. Masa e gata!

Salata cu ton și cușcuș de la RIO Mare conține: ton, cușcuș, năut, morcov, mazăre, ardei iute, roșii. Produs în Italia. Ideală pentru cei care prefera aromele exotice, surprinzatoare. Aroma dulce a cușcușului se îmbină perfect cu gustul delicios al tonului și cu legumele apetisante, combinate în armonie cu tradiția mediteraneeană. Încearc-o și cu vinete la grătar, garnisite cu ulei și pătrunjel.

În România, putem găsi și alte sortimente de Insalatissime Rio Mare:

Insalatissime cu ton Rio Mare si năut – ideală pentru cei care caută o masă delicioasă gata preparată. Aroma unică a tonului Rio Mare este perfect asociată cu năut, morcovi galbeni, morcovi portocalii și dovlecei pentru a oferi o masă gustoasă, plină de substanțe nutritive. Recomandare: încerc-o împreună cu dovleac sotat.

Insalatissime cu ton Rio Mare și amestec texan – contine: ton, orez, fasole roșie, fasole neagră, morcovi, ardei verde, porumb, ardei roșu , ceapă. Ideală pentru cei care îndrăgesc aromele deosebite, deoarece deliciosul ton Rio Mare este combinat cu orez și un mix picant de legume. Încearca-o și alături de salată verde sau spanac.

Insalatissime cu ton Rio Mare și porumb – mixul conține ton, porumb dulce, morcov, mazăre și măsline negre. Are un gust fresh, perfectă pentru o cină ușoară și rapidă pe care o poți savura alături de cei dragi. Una dintre combinațiile ideale cu această salată este alături de anghinare, fenicul feliat subțire și portocale.

Descoperă mai multe rețete cu ton pe www.riomare.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter