La ce ținute poate fi asortată o geacă din piele pentru damă?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 septembrie 2021, 23:22

O geacă de piele este o piesă vestimentară esențială, care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei cu stil. Indiferent dacă mergi la cursuri sau la birou, dacă ieși în oraș cu prietenii sau la un date, nu ai cum să dai greș cu această haină versatilă. Culorile diverse, designul variat și alte aspecte te îndeamnă să porți o astfel de geacă cu orice ocazie.

Datorită faptului că o geacă din piele pentru damă nu se demodează niciodată și poate fi purtată la orice vârstă, experții magazinului online Carolina Design ți-au pregătit câteva idei din care te poți inspira atunci când vrei să asortezi o geaca piele dama la diferite ținute. De asemenea, tot aici vei descoperi care sunt accesoriile care se potrivesc cel mai bine cu o astfel de piesă.

Cu ce tip de ținute poți purta o geacă din piele?

Doamnele adoră să asorteze acest tip de geacă cu diferite ținute. Până nu demult, geaca era purtată de către motocicliști și, mai târziu, de cântăreții de muzică rock. Astăzi, poți crea orice tip de ținută dorești cu o geacă din piele pentru damă. Indiferent dacă ești adepta stilului casual, feminin, elegant sau sport, iată câteva idei!

  1. Poartă o geacă din piele maro peste o rochie vaporoasă, deosebit de feminină, în nuanțe pastel sau crem. Adaugă și o pereche de ciocate și vei obține un look romantic, perfect pentru un first date.
  2. O altă rochie care se potrivește de minune cu o geacă din piele este cea conică. Pentru un efect senzațional, combină doar culori de alb și negru, adaugă accesorii roșii, pantofi stiletto și vei căpăta un look seducător și încrezător.
  3. Vrei o ținută office? Îmbracă o pereche de pantaloni sau o fustă, adaugă o cămașă, botine sau balerini și, pe deasupra, o geacă din piele pentru damă. Voila, ai obținut look-ul dorit!
  4. O ținută cu care nu ai cum să dai greș este alcătuită dintr-un pulovăr oversize, jeans skinny și o geacă din piele. Îmbrăcată astfel, ești pregătită pentru o zi obișnuită, în care te vei simți de milioane.
  5. Pentru un look degajat, asortează geaca cu o pereche de blugi mom fit, tricou și teniși. Pe lângă faptul că te vei simți confortabil, vei arăta și foarte bine.

Acestea au fost doar câteva idei din care te poți inspira, însă această piesă vestimentară îți permite nenumărate alte posibilități. Lasă-ți imaginația să zboare și creează o ținută care să te reprezinte și care să îți ofere toată încrederea din lume atunci când pășești pe stradă.

La ce ținute poate fi asortată o geacă din piele pentru damă?

Care sunt accesoriile potrivite pentru o geacă din piele pentru damă?

  • Eșarfe în diferite nuanțe, uni sau cu model. În funcție de vremea de afară, poți opta pentru un model mai gros sau pentru unul mai vaporos.
  • Ochelarii de soare sunt un must-have atunci când porți o astfel de geacă.
  • Alege un set de trei lănțișoare, care vor pune în evidență întreaga ținută.

Indiferent de anotimp sau de ocazie, poartă cu încredere o geaca piele dama. Aceasta se va plia pe stilul tău și te va ajuta să te faci remarcată în orice context.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter