Joburi remote pe care le poți face din Constanța

De Unica.ro, pe



Ți-ar plăcea să locuiești pe malul mării și să ai ocazia de a lucra zilnic de pe terasa casei tale, în timp ce te bucuri de o atmosferă de vacanță? Poți urma exemplul vedetelor care și-au luat case sau apartamente pe litoral. Descoperă
locuri de munca Constanta pe eJobs.ro și alege opțiunea Remote, descoperind astfel joburi în internet-ecommerce, design, customer support, call-center.

Text: Steluța Năstase-Lupu

Mai sunt aproximativ trei luni până la deschiderea sezonului estival și probabil că ești în căutarea unei destinații de vacanță, unde poate să petreci mai multe săptămâni. O soluție la îndemână este să te muți într-o casă de vacanță din Constanța (de unde poți lucra și remote), urmând modelul vedetelor autohtone care și-au amenajat case sau apartamente în destinații estivale. 

Simona Halep deține o vilă cochetă în Constanţa, lângă Delfinariu. Vila are şi o curte superbă, plin de verdeaţă şi de flori, locul ideal unde să-ţi pui un scaun sau un şezlong şi să te relaxezi ore bune.

Laurențiu Duță, membrul trupei 3 Sud Est, și-a construit o vilă într-unul dintre cele mai râvnite locuri de pe litoral, pe un podiș dintre Mamaia și Năvodari (orașul său natal), loc care îi conferă o panorama de invidiat asupra mării de invidiat. Și-a transformat vila într-un loc spațios pentru familia lui, dar și pentru studioul de înregistrări. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan tocmai ce au anunțat la începutul acestui an că și-au cumpărat un apartament în Olimp. Adela a scris pe contul său de Instagram: „O să vedem marea mai mult ca niciodată. Din călătorii și din balconul nostru. În weekendurile în care ai chef, te urci în mașină și dai o fugă la mare. La casa ta. Schimbi decorul. Chiar și iarna. Ca să nu mai spun că îl poți închiria în perioadele în care nu vrei să mergi acolo.”

De ce să alegi județul Constanța pentru a-ți lua apartament sau casă de vacanță?

22,2% dintre români s-ar muta la Constanţa. Motivele lor sunt destul de convingătoare: apropierea de mare, calitatea vieții și economia în dezvoltare a orașului, acesta având cel mai mare port din țară și al doilea ca mărime din Europa, după Rotterdam, potrivit unui studiu al Băncii Mondiale.

În Eforie este disponibil programul “Work from Eforie”. Din mai şi până la jumătatea lunii iunie, apartamentele în regim hotelier pot fi închiriate pentru munca la distanţă de la mare. Tariful pentru două săptămâni este de 330 de euro/apartament, pentru o lună, 550 de euro. Apartamentele au toate dotările unui hotel, inclusiv servicii de curăţenie, și poți aduce și animalul de companie.

Joburi remote din Constanța

Creative Online Ambasador
Ești pasionată de social media și de a-ți exersa creativitatea pe rețelele de socializare? Poți lucra remote pentru una dintre companiile din e-commerce din țară, unde ai ocazia de a colabora cu o echipă mereu la zi cu noutățile din online. În ce va consta jobul tău? Vei crea și posta răspunsuri originale la întrebarile adresate de clienți, vei urmări rezolvarea cerințelor clienților,  vei identifica și semnala situațiile exceptionale, prin intermediul tool-urilor de monitorizare și vei propune soluții de rezolvare.

Câștigul tău: buget flexibil pentru tichete de masă, turism intern, pensie privată, cursuri de limbi străine, discount de angajat,  acces in platforma e-learning/My Academy, abonament medical; biblioteca Bookster.

Graphic Designer

Lucrezi bine în Adobe Photoshop și în Adobe Illustrator și ai noțiuni de baza în Corel Draw? Poți crea bannere și vizualuri pentru social media, dar și landing page-uri de prezentare și concepte grafice, chiar din confortul casei tale. Tot ceea ce trebuie să faci este să aplici pentru joburi în design/grafică Remote Constanța și să pregătești un portofoliu al creațiilor tale.

Câștigul tău: certificări, asigurare medicala; proiecte care îți oferă ocazia de a te dezvolta profesional, oportunități de avansare în carieră.

Interior Designer

Îți dorești să începi o carieră în design interior? Dacă ai studii în arhitectură și cunoşti unu sau mai multe softuri de proiectare/editare (ex: Autocad, Allplan, Corel Draw, 3D Studio Max, Photoshop, After Effects, etc.) poți să te ocupi în Constanța de amenajarea caselor, lucrând remote în etapa de proiectare. Contează să fii creativă şi să ai un minim de cunoştinţe tehnice, să fii o persoană implicată, punctuală şi serioasă, dornică să înveţe, să fii dispusă să-ţi acorzi un timp îndelungat pentru a te dezvolta, să apreciezi feedbackul din partea colegilor/clienţilor.

Câștigul tău: câştiguri financiare în funcţie de implicare şi realizări, posibilitatea de a-ţi expune creativitatea şi ideile în proiecte reale, oportunitatea de a învaţa şi dezvolta tehnici noi de lucru, ocazia de a înţelege cum transformi ideile şi schiţele 2D în imagini 3D fotorealiste.

Customer Support

Nu ai experiență și cauți un prim job care să-ți ofere ocazia de a te dezvolta profesional? Poți alege jobul de Customer Support, unde interacțiunea zilnică cu diferiți clienți poate fi startul de care ai nevoie pentru dezvoltarea ta. Este important să comunici clar și eficient, să ai o atitudine pozitivă, să fii orientat către clienți și să abordezi fiecare comunicare cu multă răbdare.

Câștigul tău: posibilitatea de a lucra part-time și de acasă, training specializat pentru dicție și comunicare eficientă, oportunități de dezvoltare, program de lucru flexibil, în ture.

Reprezentant servicii medicale
Dacă ai abilități de vânzare și  experiență minimă pe un post de relaționare cu clienții (reprezintă avantaj), dar și o capacitate foarte bună de asimilare și transmitere a informațiilor atât în mod direct cât și prin intermediul rețelelor de socializare, poți lucra în call-center și să oferi servicii pentru clinici medicale. Misiunea ta va fi să identifici noi potențiali clienți și să dezvolți zilnic legătura cu cei existenți.
Câștigul tău: bonusuri de performanță, training specializat și suport constant în desfășurarea activității. 

Pentru a face trecerea către un job nou, eJobs îți pune la dispoziție locuri de munca Constanta și îți suntem alături în ghidarea spre jobul care ți se potrivește, în funcție de experiența ta! Curaj! Sună cu încredere la 021.9124 (tarif normal), de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter