Idei de cadouri pentru parteneri care s-au mutat împreună pentru prima data

Pentru orice cuplu, mutatul împreună pentru prima dată este un pas important, care merită sărbătorit și marcat cum se cuvine. Probabil că prietenii tăi te vor invita la ei, pentru a te bucura alături de ei și pentru a inaugura casa/apartamentul și ai dori să mergi la ei măcar cu o mică atenție. Fie că te gândești la un cadou care să le fie util în casă sau ceva care să-i emoționeze și să le rămână în amintire, există multe variante practice și chiar adorabile, pe care prietenii tăi le vor aprecia.

Vezi aici 5 idei de cadouri pentru un cuplu care s-a mutat împreună pentru prima dată

1. Un cadou personalizat

Cu acest cadou îi poți ajuta să sărbătorească cu adevărat momentul în care intră prima data în căminul lor. De exemplu, le poți cumpăra un preș pe care să le brodezi inițialele, acesta poate fi un cadou practic și cu însemnătate în același timp. Sau poate găsești un artist care să picteze fotografia lor preferată și o înrămezi.  

2. Un set chic cu solniță și râșniță

Solnițele și râșnițele sunt un must-have în orice bucătărie, iar un cadou atât de practic îi va ajuta să își pună bucătăria la punct mai ușor. Dacă sunt practice, asta nu înseamnă că trebuie să fie și plictisitoare. Alege un model cât mai chic, cu un design atractiv, care să le pună în evidență și personalitatea.

3. Un robot de bucătărie

Cu acest cadou nu vei da greș, pentru că electrocasnicele sunt esențiale într-o casă. Optează pentru un robot de bucătărie de la Altex.ro și astfel îi vei ajuta pe prietenii tăi să-și gătească prânzul și cina mai ușor și mai rapid, datorită numeroaselor funcții pe care acesta le are. De asemenea, vor fi mai motivați să își pregătească mesele ei înșiși.

4. O experiență

Probabil că această idee de cadou nu este direct legată de faptul că s-au mutat împreună, dar oricărui cuplu îi prinde bine timpul de calitate petrecut împreună. Gândește-te să le oferi un curs de gătit sau de dans la care să participe, cu siguranță se vor distra și vor integra ce au învățat acolo și în viața de zi cu zi, iar momentele petrecute astfel vor rămâne în amintirea lor.

5. Unelte pentru casă

Uneltele sunt mereu utile într-o locuință, iar atunci când te muți pentru prima dată cu partenerul, probabil că sunt ultimul lucru pe care îl treci pe lista de achiziții. Fă-le o surpriză prietenilor tăi și oferă-le obiecte cu care să poată face reparații în locuință, să o organizeze mai bine sau chiar să se angajeze în proiecte inedite, cum ar fi să restaureze mobilă veche după bunul plac, în loc să cumpere una nouă.

Prin urmare, alege un cadou bine gândit, care să îi însoțească în noua lor călătorie, cu siguranță le va arăta cât de mult ții la ei. Lasă-te purtat de imaginație și nu uita să iei mereu în considerare nevoile lor, dar și preferințele și stilul în care și-au aranjat locuința, pentru ca totul să fie sub control.

Sursă foto: Pexels.com 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter