De ce să alegem ANTALYA?

Undeva, pe coasta de sud-vest a Turciei, se află un loc magic care își așteaptă în fiecare an turiștii români, fermecați de multitudinea de atracții și activități pe care le găsesc aici și care se reîntorc periodic, chemați de frumusețea plajelor. Este Antalya.

Să fie plajele spectaculoase cu nisip fin, multitudinea de activități pentru absolut toate categoriile de vârstă, să fie Centrul Vechi al orașului, un labirint de străzi înguste, pavate, cu case otomane tradiționale și un număr nesfârșit de magazine…. Sau poate resorturile concepute după rigori pe care turistul român le adoră, le caută, le îmbrățișează? Hotelurile de lux din Antalya și-au depășit demult faima care le-a consacrat, ele au devenit un leit-motiv al vacanței de vară, unde fiecare găsește și primește ceea ce caută: liniștea unui resort-retreat sau vibe-ul magnetic al distracției, acel vortex în care mulți vor să fie prinși pe toată durata sezonului estival. Din fericire, Antalya s-a gândit la toată lumea, de la mic la mare!

Patru alegeri pentru patru tipologii de turiști
Înființat în anul 1984, Kilit Hospitality Group deține și operează o serie de hoteluri de lux în Turcia, în special în regiunile Antalya și Bodrum, două dintre cele mai populare destinații turistice din Turcia. Hotelurile din portofoliul său sunt adesea clasificate printre cele mai bune din Turcia și oferă o gamă largă de facilități pentru a satisface nevoile fiecărui oaspete.

Crystal Admiral Resort Suites & Spa

De ce să alegem ANTALYA?

În mod categoric un resort gândit pentru familii cu copii, budget-friendly, cu oferte convenabile pentru toată perioada verii și un paradis pentru cei care caută un resort cu elemente din care nu lipsesc surprizele culinare turcești, accesul la plajă, multitudinea de piscine de diferite dimensiuni și un impresionant Aquapark.
Cu o arhitectură deosebită, hotelul oferă o plajă privată cu nisip fin de 250 m lungime și 100 m lățime, precum și o varietate de piscine și parcuri acvatice care acoperă 3450 m². Nu lipsește SPA-ul pentru părinți sau amfiteatrul pentru spectacole, altfel spus: au de toate!

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa

De ce să alegem ANTALYA?

Situat în regiunea Üçkum din Belek, hotelul se află pe malul mării și are un peisaj remarcabil. Cu propria plajă la doi pași, piscinele cu diferite dimensiuni și un Aquapark modern, Hotelul Crystal Tat este un loc care îți poate transforma vacanța într-un basm. Pentru pasionați, există chiar și un teren de golf cu 27 de găuri, iar centrul de sănătate și frumusețe complet echipat oferă posibilitatea de a petrece o vacanță unică cu tratamente pentru piele și corp, unde nu lipsesc, evident, hamamul turcesc, dar și sauna, baia de aburi și serviciile de întreținere.

NIRVANA Cosmopolitan

De ce să alegem ANTALYA?

Conceput după planuri cu profunde accente moderne, dar cu inconfundabila tușă mediteraneană, NIRVANA COSMOPOLITAN oferă turiștilor două valori importante prin care se diferențiază de resorturile din regiune: crearea unui cosmos-city cu toate facilitățile pe care le oferă orașul modern și cosmopolit, la care se adaugă serviciile de înalt profesionalism, cu un concept all-inclusive care include experiențe culinare prin care turișii sunt invitați să se implice activ, fie că e vorba self-made-chocolate sau cocktailuri personalizate. Noutatea și schimbarea pe care o aduce grupul NIRVANA în zona resorturilor este semnificativă și schimbă perspectiva veche a turismului pre-pandemic.

NIRVANA Mediterranean Excellence

De ce să alegem ANTALYA?

Un loc unde te simți cu adevărat privilegiat! Resortul este gândit după principiul unui retreat pentru corp, minte și suflet. Îmbinarea cadrului natural cu conceptul serviciilor de lux este atuul câștigător pentru NIRVANA Mediterranean Excellence. Este un loc apreciat de o anumită categorie de turiști, cei care caută specialul și extraordinarul ridicat la rang de artă: căsuțe din lemn de cedru, păstrarea intactă a florei din regiune, o pădure de pin roșu, șapte restaurante cu diferite concepte, un complex sportiv nou cu dispozitive de fitness de ultimă generație, un mini-hotel integrat pentru animalele de companie, un Aquapark tematic pentru cei mai mici turiști și multe, incredibil de multe locuri numai bune de descoperit de către cei care aleg să-și petreacă vacanța într-un loc special, ca o tabără de lux pentru adulți.

O statuie a unei sirene, în Italia, provoacă valuri de critici: și sirenele au silicoane?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter