Cum să îți transformi baia într-un SPA cu ajutorul cabinei de duș potrivite?

De Unica.ro, pe

Te-ai mutat într-o casă nouă sau plănuiești să îți reamenajezi baia pentru mai mult spațiu și confort? Nu te-ai decis ce ți-ar fi mai folositoare: o cadă sau o cabină de duș? O baie relaxantă este mereu bine-venită, dar stilul de viață alert și lipsa timpului liber te conduc către alegerea unei cabine de duș. Îți imaginezi viitoarea baie drept un spațiu complet, în care îți permiți clipe de relaxare ca într-un SPA personal? Dacă eziți între alegerea unei cabine de duș sau a unei căzi ori dacă spațiul e prea mic și cauți un model ideal de cabină de duș, următoarele sugestii ar putea să te ajute în luarea celei mai potrivite decizii.

De ce apartamentele moderne preferă cabinele de duș în locul căzilor?

Cabinele de duș sunt necesare, în special,  pentru băile mici, unde poate fi dificil să amplasezi o cadă. Cabinele de duș nu ocupă mult spațiu, astfel că, restul băii rămâne disponibil pentru alte articole de igienă și întreținere. Piața oferă numeroase modele adaptate nevoilor noastre, motiv pentru care, în cele mai multe băi moderne se regăsesc aceste cabine de duș în locul tradiționalelor căzi.

În timpul dușului te poți desfășura cum ai chef, fără riscul de a inunda baia. Indiferent cât de puternică este presiunea, apa nu depășește pereții de sticlă ai cabinei, ci rămâne în interiorul acesteia. Tu te bucuri de un duș cald, fără să îți inunzi podelele sau să stropești pereții băii. Studiile dovedesc faptul că un duș rapid este mult mai sănătos decât o baie fierbinte. În orice caz, dușurile oferă mai multă siguranță, în special copiilor, persoanelor în vârstă sau cu probleme de sănătate. Pe lângă acest aspect, utilizarea dușului implică avantajul unor costuri mai mici la factură. În timpul dușului, apa este evacuată rapid, ceea ce face procesul de curățare mai eficient și mai igienic. Șamponul, praful sau săpunul se scurg de pe corp odată cu apa. Băile sunt mai relaxante, dar totodată, produsele de igienă sunt amestecate cu murdăria și rămân în apă.

Ce alegi între o cabină de duș și o cadă? Un duș cu hidromasaj!

Imaginează-ți baia de vis! Spațiu suficient pentru rutina ta de îngrijire! Un SPA chiar la tine acasă! Dacă ai prefera confortul unei băi fierbinți, dar baia din casa ta nu îți permite, atunci fii isteț și optează pentru o soluție de mijloc: cabinele de duș de la Hornbach cu hidromasaj. Cabinele de duș cu hidromasaj sunt privite de către clienți drept o investiție cu beneficii reale pentru sănătatea lor și confortul personal. 

Destinde-te și fortifică-ți mușchii prin masajul fantastic pe care ți-l oferă jeturile cu apă caldă. În plus, acest procedeu contribuie la oxigenarea țesuturilor prin accelerarea fluxului de sânge. O piele oxigenată are un aspect impecabil, iar mușchii tonifiați sunt mușchi sănătoși, fără crampe, rigidități sau tensiuni ridicate în anumite zone. Dacă statul la birou îți cauzează crampe, dureri sau orice fel de disconfort la nivelul spatelui, atunci acesta este momentul oportun să te gândești serios la o cabină de duș cu hidromasaj care, deși poate fi costisitoare la început, asigură avantaje pentru starea ta de bine. 

Așadar, soluții există. Trebuie doar să o găsești pe cea potrivită pentru tine și să te bucuri de efecte. Vrei SPA la tine acasă, dar nu ai loc pentru o cadă? Nu-i nicio problemă! Alege o cabină de duș cu hidromasaj! 

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter