Cum să alegi rochia de seară perfectă pentru o nuntă în aer liber?

Sezonul nunților abia a început, iar în anul 2023 evenimentele în aer liber au devenit un adevărat trend. Tot mai mulți miri își doresc să petreacă în natură una dintre cele mai frumoase zile din viața lor. În cazul în care nu există un cod vestimentar stabilit de către miri, poate fi dificil să alegi ținuta potrivită. În general locul în care se desfășoară evenimentul și tematica nunții sunt elementele principale de care trebuie să ții cont. 

Iată câteva sugestii de rochii de seară potrivite pentru o nuntă în natură:

  1. Ce tip de rochie să alegi?

Vremea este imprevizibilă și poate fi un dezavantaj pentru cei care aleg să-și desfășoare nunta în aer liber. De aceea, mirii trebuie să se gândească la un plan de rezervă. Cele mai multe nunți se desfășoară vara, iar vremea va fi destul de călduroasă. Așadar, cel mai important aspect în alegerea rochiei este să nu te facă să transpiri. Evită să porți o rochie glamour, dacă evenimentul se va desfășura într-un restaurant mai rustic. Optează pentru o rochie fluidă, dintr-un material lejer, precum tulle, voal sau organza.

În 2023 rochiile de seară cu decupaje au devenit tot mai populare. Acestea te vor ajuta de asemenea să faci față căldurii. Fiind un eveniment realizat în natură, culorile pastel se potrivesc de minune. Poți alege nuanțe delicate de roz, galben, albastru sau mov. La Jojofashion.ro vei descoperi câteva modele minunate de rochii de seară pentru o nuntă în aer liber!

  1. Nuntă pe plajă

Nunțile organizate pe plajă sunt deosebite, romantice și se desfășoară de obicei într-un cadru restrâns. Uneori mirii optează pentru un dress code, astfel încât să întărească ideea de lejeritate. Cea mai potrivită rochie pentru o petrecere pe plajă este una vaporoasă. Albastru este culoarea clasică pentru care poți opta. Culorile pastelate și nude sunt de asemenea o variantă elegantă și feminină. 

Cum să alegi rochia de seară perfectă pentru o nuntă în aer liber?
  1. Nuntă pe malul lacului, într-un restaurant elegant

Dacă petrecerea la care urmează să mergi se desfășoară într-un restaurant luxos în apropierea lacului, poți alege cu încredere o rochie elegantă de seară. Alege ținuta potrivită cu silueta ta, care să te avantajeze. Rochiile de seară lungi, din satin sau alt material prețios se integrează de minune la o nuntă pe malul lacului. În acest context, culorile închise precum negru, verde smarald sau albastru  se potrivesc cu atmosfera conturată.

Așadar, sezonul nunților este în plină desfășurare, iar aceste sfaturi îți vor fi cu siguranță de ajutor pentru alegerea unei rochii de seară perfecte. Nu uita că cel mai important aspect este să te simți bine în ceea ce porți și să te bucuri de eveniment.

Sursa foto: unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter