Colecția de denim – diversitatea modelelor de jeanși, potrivite pentru diferite siluete 

Ultimul update Duminică, 26 februarie 2023, 16:22

Sunt ușor de purtat, întotdeauna la modă și nu ne imaginăm viața fără ei. Cum fiecare din noi adăpostește astăzi în garderobă mai multe perechi de blugi, denimul este de departe unul dintre cele mai populare materiale din garderoba noastră astăzi. La Marks & Spencer el a căpătat însă valențe noi și te face să te simți grozav, pentru că provine din surse sustenabile și nu conține chimicale. Și dacă alergi de ceva vreme după o pereche de jeansi care să îți ascundă acele mici imperfecțiuni și să îți evidențeze atuurile, strădania ți-a fost răsplătită.

Drumul tău trebuie să treacă neapărat pe la Marks & Spencer, pentru că aici blugii sunt pentru toate siluetele.

Dacă blugii largi erau populari în anii ‘50, ‘60 și ‘70, în zilele noastre moda blugilor skinny prinde tot mai mult contur. Aceștia sunt realizați prin amestecarea denimului cu o altă țesătură numită elastan, care ajută la întinderea ușoară a materialului. Blugii pot fi purtați la job, la un party, la o cină de afaceri, pentru că vor ști să te pună întotdeauna în valoare. Ba mai mult, au ajuns să fie prezenți în cântecele unor artiști celebri. Lana Del Rey a lansat o melodie intitulată „Blue Jeans” în 2012, iar Neil Diamond a lansat „Forever in Blue Jeans” în 1979.

Colecția de denim – diversitatea modelelor de jeanși, potrivite pentru diferite siluete 

Jeans  Cigarette. Acești blugi din bumbac au o țesătură elastică și moale și pot fi oricând o alegere înțeleaptă atunci când îți dorești o îmbrăcăminte casual confortabilă. Au formă de țigară, talie înaltă la modă și se închid cu nasturi și fermoar.  Sunt realizați din fibre de bumbac din surse responsabile și mai puțină apă. Colecția M&S este ușor de purtat și combină stilul clasic și contemporan.

Skinny Jeans. Vor fi mereu la modă, pentru că, nu-i așa, nu își pierd strălucirea.  Au talie înaltă, îmbrățișează șoldurile și fundul, dar sunt strânși pe picioare și urmează linia corpului. Și ce ar mai fi de spus dacă când până și Prințesa de Wales i-a inclus în garderobă?

Mom Jeans. Ai rămas cu ceva kilograme în plus după o naștere sau nu reușești să scapi de kilogramele acumulate în pandemie? Nu îți mai face griji, pentru că stresul dăunează. La Marks & Spencer n-ai cum să nu îți găsești blugii care să te modeleze așa cum îți dorești. Mom Jeans este modelul pe care trebuie să îl încerci, are croială lejeră, puțin elastică și e ideal pentru fiecare tip de siluetă. 

Straight leg jeans sunt compania perfectă pentru un look clasic. Merg perfect cu o cămașă largă sau un sacou. Poți opta pentru ei atunci când mergi la o întâlnire business sau la o ieșire în aer liber cu partenerul de viață. Sunt fini la atingere și elastici.

Pentru bărbați

Slim Fit Jeans. Sunt acei blugi clasici pe care merită să îi ai. Nu sunt ostentativi, îți pun silueta în valoare și te ajută să îți reinventezi stilul. 

Colecția de denim – diversitatea modelelor de jeanși, potrivite pentru diferite siluete 

Straight Fit Jeans. Sunt ideali în orice ocazie, fie zi sau noapte. Merg cu cămașa ta preferată și pot oricând să înlocuiască un pantalon clasic care, de ce să nu recunoaștem, te încorsetează.

Tapered Jeans te poartă în timp și te împrietenesc cu nostalgia, pentru că sunt tot timpul la modă. Cu forma ușor conică,în acești blugi te simți tot timpul relaxat, nefiind  nici strâmți, nici largi. Îi poți purta oricând, cu un pulover sau cu o cămașă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter