Cinci cele mai distractive accesorii de petrecere pentru copii

Organizarea unei petreceri pentru copii, care se desfășoară fie la un loc de joacă sau acasă, s-ar putea să ți se pară o sarcină foarte simplă. Vei fi tentată să crezi că e suficient să faci o rezervare și să comanzi mâncare, însă nu trebuie să scapi din vedere accesoriile inedite, care să le capteze atenția copiilor.

Cei mai mulți dintre prichindei se plictisesc repede, chiar și atunci când sunt în colectivitate, motiv pentru care accesoriile nu pot lipsi de la o petrecere pentru copii. Pe lângă faptul că pot decora locul în care se desfășoară evenimentul, ele pot fi folosite pentru a le capta atenția copiilor și pentru a-i distra.

Care sunt cele mai distractive accesorii pentru petrecerile de copii, află mai jos:

Baloanele, sursă sigură de distracție

Comandă baloane din latex, întrucât sunt accesoriile perfecte pentru orice petrecere. Disponibile în diferite culori și dimensiuni, ele pot fi folosite atât pentru decor, cât și pentru joacă, mulți dintre copii fiind absolut fascinați să le paseze de la unul la altul.

Suflători și fluiere pentru petrecere

Când vine vorba de organizarea unei petreceri pentru copii trebuie să ai în vedere faptul că cei mici sunt dornici să participe activ. Din aceste motiv, poți achiziționa suflători și fluiere pe care să le împarți cu cei mici. Sunt disponibile în diferite modele, astfel că le poți achiziționa în funcție de tema petrecerii, iar distracția va fi garantată.

Baloane umplute cu heliu

În cazul în care petrecerea pe care o organizezi este pentru un copil mai mare, atunci poți opta și pentru baloane umplute cu heliu. Spre exemplu, poți achiziționa set 10 baloane din latex argintiu, 30 cm, pe care să le umpli apoi cu heliu. Astfel, copiii le pot utiliza ca să vadă cum li se schimbă vocea dacă inhalează puțin gaz. De asemenea, în cazul în care petrecerea este dedicată unor fete, atunci poți alege un set de 50 de baloane latex roz deschis, 30 cm, care pot fi folosite pentru a decora încăperea în care se desfășoară evenimentul.

Măști tematice

Organizarea unei petreceri tematice poate fi fascinată pentru unii dintre copii, motiv pentru care poți să le oferi niște măști, în funcție de tema evenimentului. Spre exemplu, în cazul în care copilul tău adoră desenele Baby Shark, poți să achiziționezi astfel de măști sau pur și simplu poți miza pe unele cu super eroi ori cu diferite animale.

Coifuri de petrecere 

Nu în ultimul rând, pentru momentul în care va fi adus tortul, care este extrem de așteptat de orice copil, poți pregăti coifuri de petreceri. Decorate cu diferite personaje, în funcție de tema petrecerii, aceste accesorii sunt nelipsite de la orice eveniment și asigură distracția micilor invitați. La fel și tunurile din confetti, care pot fi utilizate pentru a întreține atmosfera în momentul în care prichindelul suflă în tort.

Ghirlandele decorative, tatuajele, abțibildurile și baghetele sunt alte accesorii pe care poți să le ai în vedere când organizezi o petrecere pentru copii. Acestea nu doar că personalizează evenimentul, dar îi ajută pe copii să nu se plictisească, distracția fiind garantată.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter